Cilvēkiem ar vājiem nerviem labāk neskatīties.
Nesen sociālajos tīklos parādījās ukraiņu tiesību aizsardzības ministra Vladimira Kosenko ieraksts. Savā Facebook profilā viņš aizskāra aktuālu tēmu: pelmeņi un kā tie rodas….
Lūk, ko uzrakstīja Kosenko:
«Mans brālis strādā mūsu iemīļoto pelmeņu un citu gardumu izgatavošanas cehā. Tāpēc mēs nepērkam šos produktus. Nē, ne jau tāpēc, ka viņš no darba ved pelmenīšus, bet tāpēc, ka visa `gaļa`, kas ir pelmeņos ir autkaulota. Atkaulota gaļa ir desās, cīsiņos un gaļas saturošos produktos. Kas ir atkaulošana? Tā ir gaļas neēdamā daļa – kauli, āda, vistas liemeņi un citas daļas, ko liek speciālā virpulī (kaut kas līdzīgs veļasmašīnai), tas griežas, atlikumi no tā, kas ir palikuši no šiem `produktiem` pēc sitieniem pret sieniņu atlīp no kauliem un saveļās kā maltā gaļa.»
Brenda meistari uz iepakojuma attēlo zināmu pavāru skaistos purnus. Vajag taču izveidot ilūziju, ka tas viss speciāli ir gatavots un satur ēdamus, dabīgus produktus.