Viesnīca “SefikBey” Turcijas kūrortā Antaljā, kurā darbojas tā dēvētā “all inclusive” sistēma, vērsusies pie iemītniekiem ar lūgumu novērtēt savas spējas adekvāti, un no zviedru galda ņemt tikai tādu ēdiena daudzumu, kuru reāli spēj apēst, vēsta ārvalstu mediji.
Kāda no viesnīcas iemītniecēm Krievijas sociālajā tīklā VK ievietojusi neizpratnes pilnu ziņojumu: viesnīcas iemītniekam, kurš atstās šķīvi ar līdz galam neapēstu mielastu, nāksies maksāt 10 dolāru sodu.
“Turklāt, kā ziņo neapmierinātā ieraksta autore Marjana Ļešukova, viesnīcas darbinieki stingri seko, lai šie noteikumi tiktu ievēroti. Viņa apgalvo, ka pusdienu zālē esot klāt pat speciāli “novērotāji”, kas seko līdzi – kas un cik daudz ir apēdis.