Aromātam katlā ieliec vienu sīpolu. Uz lēnas uguns vāri gaļu aptuveni stundu.
2. Tad izņem no buljona gaļu un sīpolu. Atdali gaļu no kauliem un sagriez nelielos gabaliņos. Izkās buljonu un liec tajā gaļu. Atkal visu uzvāri.
3. Kartupeļus sagriez nelielos gabaliņos. Liec tos buljonā.
4. Sasmalcini sīpolus kubiņos. Ielej pannā augu eļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Pēc tam sīpoliem pievieno sarīvētus burkānus. Uz vidējas uguns visu kopā cep vēl 3-4 minūtes.
5. Apceptos sīpolus un burkānus liec katlā ar buljonu. Pieber sāli un piparus, pieliec lauru lapu.
6. Vistu olas vāri 5-7 minūtes. Nolobi tās un sagriez kubiņos. Pievieno tās zupai.
7. Tad tekošā ūdenī nomazgā svaigas skābenes. Sagriez tās palielos gabalos. Kad kartupeļi mīksti, skābenes var likt zupā. Vēl var pielikt lociņus, dilles un pētersīļus.
Zaļais borščs ir tradicionāls ēdiens. Ideāls variants pusdienām tiem, kam garšo zaļumi. Labu apetīti!