manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Jaunā gada salāti ar vistu: 6 receptes, kuras gribas gatavot vēl un vēl

Autors: Oga 06/12/2018

Vistas salāti ar sēnēm

салат с грибами

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas krūtiņas;
  • 200 g cietā siera;
  • 200 g šampinjoni;
  • 1 ābols;
  • 3 gurķi;
  • 4 olas;
  • 50 g grauzdiņu;
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas;
  • 200 g krējuma.

Pagatavošana

  1. Novāriet olas un gaļu.
  2. Sagrieziež šampinjonus un apcep.
  3. Sagrieziet gaļu, cieto sieru un 2 gurķus kubikos. Vienu gurķi atstājiet dekorēšanai.
  4. Samaisa produktus un pievieno sāli un krējumu.
  5. Dekorējiet salātus ar rīvētu olu un sagrieztu gurķi.

Vistas salāti ar plūmēm

салат с черносливом

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas krūtiņa;
  • 70 g žāvētas plūmes;
  • Gurķis;
  • 2 olas;
  • 50 g valriekstu;
  • 4 ēdamkarotes majonēze;
  • Melnie pipari.

Pagatavošana

  1. Novāriet gaļu un olas. Žāvētas plūmes aplejiet ar karstu ūdeni.
  2. Gaļu, gurķi sagriež.
  3. Sakapā valriekstus. Olas baltumu atdala no dzeltenuma.
  4. Salātus kārtojiet slāņos: gaļa, majonēze, žāvētās plūmes, majonēze, rieksti, olas baltums, majonēze, olas dzeltenums.

Vistas salāti ar kivi

салат с киви

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas krūtiņa;
  • 150 g cietā siera;
  • 4 olas;
  • 1 burkāns;
  • 1 kivi;
  • 100 g konservētās kukurūzas;
  • Majonēze pēc garšas;
  • Sāls pēc garšas.

Pagatavošana

  1. Novāriet vistu, burkānus un olas.
  2. Vārītos dārzeņus un sieru sarīvē.
  3. Vistu un kivi sagriež mazos gabaliņos.
  4. Pēc tam salātus liek kārtās: olas, majonēze, gaļa, burkāni, siers un majonēze. Kukurūzu un kivi liek pa virsu.

Labu apetīti!

Jaunā gada salāti ar vistu: 6 receptes, kuras gribas gatavot vēl un vēl was last modified: 6 decembris, 2018 by Oga

Lapas: 1 2

8
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Meitenes, mēs taču neesam zirgi!
Nākamais raksts
Smilšu mīklas radziņi ar bezē, kas kūst mutē kā pirmais sniegs…

Citi lasīja

Kartupeļu – gaļas sacepums

02/02/2018

Saldais kraukšķis – kukurūzas desa. Bērni būs...

24/11/2017

“Divu sieru” vistas krūtiņa. Cepu svētkos līdzās...

11/12/2018

Viegli burkānu salāti ar ķiploku: vitamīnu bumba...

11/12/2018

Siļķu torte: absolūts jaunums un hits!

13/11/2018

Eleganta torte tikai 25 minūšu laikā. Galvenais...

07/01/2018

Gardie biezpiena plācenīši

15/11/2017

Svētku slāņainie salāti “Dārgakmeņi”

26/09/2018

5 gardākie dārzeņu sacepumi

27/05/2017

Vienkārša recepte ideālas Napoleona kūkas pagatavošanai

30/04/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Kā pareizi pagatavot ķiploku ziemai dažās minūtēs. Našķēties varēsi pēc tam veselu gadu

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un norādes

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top