manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Jaunā gada salāti ar vistu: 6 receptes, kuras gribas gatavot vēl un vēl

Autors: Oga 06/12/2018

Vistas salāti ar sēnēm

салат с грибами

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas krūtiņas;
  • 200 g cietā siera;
  • 200 g šampinjoni;
  • 1 ābols;
  • 3 gurķi;
  • 4 olas;
  • 50 g grauzdiņu;
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas;
  • 200 g krējuma.

Pagatavošana

  1. Novāriet olas un gaļu.
  2. Sagrieziež šampinjonus un apcep.
  3. Sagrieziet gaļu, cieto sieru un 2 gurķus kubikos. Vienu gurķi atstājiet dekorēšanai.
  4. Samaisa produktus un pievieno sāli un krējumu.
  5. Dekorējiet salātus ar rīvētu olu un sagrieztu gurķi.

Vistas salāti ar plūmēm

салат с черносливом

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas krūtiņa;
  • 70 g žāvētas plūmes;
  • Gurķis;
  • 2 olas;
  • 50 g valriekstu;
  • 4 ēdamkarotes majonēze;
  • Melnie pipari.

Pagatavošana

  1. Novāriet gaļu un olas. Žāvētas plūmes aplejiet ar karstu ūdeni.
  2. Gaļu, gurķi sagriež.
  3. Sakapā valriekstus. Olas baltumu atdala no dzeltenuma.
  4. Salātus kārtojiet slāņos: gaļa, majonēze, žāvētās plūmes, majonēze, rieksti, olas baltums, majonēze, olas dzeltenums.

Vistas salāti ar kivi

салат с киви

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas krūtiņa;
  • 150 g cietā siera;
  • 4 olas;
  • 1 burkāns;
  • 1 kivi;
  • 100 g konservētās kukurūzas;
  • Majonēze pēc garšas;
  • Sāls pēc garšas.

Pagatavošana

  1. Novāriet vistu, burkānus un olas.
  2. Vārītos dārzeņus un sieru sarīvē.
  3. Vistu un kivi sagriež mazos gabaliņos.
  4. Pēc tam salātus liek kārtās: olas, majonēze, gaļa, burkāni, siers un majonēze. Kukurūzu un kivi liek pa virsu.

Labu apetīti!

Jaunā gada salāti ar vistu: 6 receptes, kuras gribas gatavot vēl un vēl was last modified: 6 decembris, 2018 by Oga

Lapas: 1 2

8
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Meitenes, mēs taču neesam zirgi!
Nākamais raksts
Smilšu mīklas radziņi ar bezē, kas kūst mutē kā pirmais sniegs…

Citi lasīja

Saskāba piens? Nelej ārā, bet pagatavo šo...

30/11/2017

Ziemassvētku apburošā piparkūku siera torte

24/11/2017

Klasiskās un neatkārtojamās beļģu vafeles

24/11/2017

Zemeņu deserts ar biezpienu un zefīriem

25/06/2018

Atjaunojošs antioksidantu dzēriens dienas sākumam

14/03/2017

Septiņas mājās gatavotas mērces, kuras atstās ēnā...

01/02/2018

Gurķi sinepju marinādē

10/05/2019

Viegli burkānu salāti ar ķiploku: vitamīnu bumba...

11/12/2018

Septiņi ideālu biezpiena plācenīšu pagatavošanas noslēpumi

10/02/2019

Poļu torte “Karpata” – oriģināla un bezgala...

06/02/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Burvīgi īsie matu griezumi sievietēm, kurām pāri 50 (Foto)

  • Sālītu gurķu recepte ziemai

  • Ieteicamie matu griezumi sievietēm pēc 40, lai izskatītos jaunāka (Foto)

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top