Man ļoti garšo plānās pankūkas, tāpēc ka tās var pildīt burtiski ar visu, kas atrodams virtuvē! Vēlaties saldu desertu? Izmantojiet ievārījumu, iebiezināto pienu, šokolādes pastu, augļus.
Nevēlaties saldu? Pildiet pankūkas ar gaļu, biezpiena maisījumu ar ķiplokiem un zaļumiem, kāpostiem vai pat zivju konserviem.
It kā jau viss ir vienkārši: sacepam pankūkas un izvēlamies pildījumu pēc patikas. Bet nekā. Ja pankūkas ar jebkuru pildījumu man sanāca teicami, tad pankūkas ar malto gaļu labas neiznāca.
Pildījums sanāca sauss, tāpēc, ka gaļa cepoties zaudēja sulīgumu. Un pat tad, kad pirku dārgu gaļu!
Kā izcept sulīgas plānās pankūkas ar malto gaļu.
Vīramāte atklāja man noslēpumu, kā pagatavot plānās pankūkas ar gaļas pildījumu tā, lai tās būtu sulīgas un gardas. Izrādās, ka nekā sarežģīta tur nav. Dalos ar jums šajos noslēpumos. Bet pankūkas varat cept pēc savas receptes.
Sastāvdaļas:
300 gramu liellopa maltā gaļa
1 Sīpols
10 pankūkas
ūdens
Augu eļļa cepšanai
Sviests
Sāls
Malti pipari
Pagatavošana:
1. Sarīvē sīpolu ar rīvi un pievieno maltajai gaļai. Sīpolu pievieno kopā ar izdalījušos sulu! Sautē visu kopā pannā līdz gaļa gatava, pa brīdim pamaisot.
2. Sapildi pankūkas ar pildījumu un apcep sviestā.
Kā redzi, viss ir pavisam vienkārši! Lai pankūku gaļas pildījums būtu sulīgs, vajag skatīties, lai pannā vienmēr būtu nedaudz ūdens.
Noteikti sīpolus vienmēr sasmalcini putriņā un pievieno gaļas masai kopā ar visu sulu. Var izmantot jebkuru malto gaļu, kāda tev garšo. Lai labi garšo!