manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Pēc 20 gadiem es beidzot sapratu, ko vajag...
Vecmāmiņa atklāj, kuru soli nevar izlaist, taisot biezputru....
Viņa iemīlējās vīrietī, kas bija citādāks nekā pārējie....
Gudra saimniece atklāj, kuras lietas jūsu virtuvi padara...
5 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces kļūs veiksmīgas un...
Kā gudras saimnieces garšīgi iesāla zivis. Pagatavoju un...
Draudzene izskaidroja, kāpēc kafijai vajag pievienot sviestu
Draudzene izskaidroja, kāpēc vārot olas vajag pievienot sodu
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu,...
51 gadu vecumā viņai piedzima trinīši. Kāds ir...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Leģendārā kūka Pavlova

Pārbaudīta recepte izcilam iznākumam

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi (180 g)
  • 220 g pūdercukurs
  • 1 ēdamk. ābolu etiķa
  • 1 ēdamk. kartupeļu cietes

Mērcei

  • 200 g saldā krējuma
  • 200 g grieķu jogurta
  • 2 ēdamk. pūdercukura

Dekorēšanai

  • 500 g svaigu ogu
  • piparmētras
 

Pagatavošana

  1. Uzsilda krāsni līdz 160°C . Uz pannas izklāj cepempapīru.
  2. Bļodā ielej olu baltumus (vēlams olas istabas temperatūrā nevis no ledusskapja) un puto. Pakāpeniski pieber pūdercukuru. Puto, līdz masa ir kļuvusi viendabīga, spīdīga un bieza (apmēram 10 min).
  3. Tad uzmanīgi ar silikona lāpstiņu iemaisa kartupeļu cieti un ābolu etiķi.
  4. No masas izveido apaļas formas kūciņas, izvietojot tās uz cepampapīra tā, lai tām būtu vieta nedaudz izplesties un nesaskarties.
  5. Samazina karstumu krāsnī līdz 110°C un cep kūciņas 80 minūtes. Šādi kūciņām būtu jābūt kraukšķīgām no ārpuses, bet staipīgām no iekšpuses.
  6. Ja vēlies cept vienu lielu pavlovu, tad jācep vēl kādas 10 minūtes ilgāk. Uzmani kūciņas, lai tās nesāk piedegt. Tādā gadījumā samazini temperatūru, vai pat paturi vaļā krāsns durvis.
  7. Lai pagatvotu mērci, uzputo saldo krējumu, uzmanīgi iemaisi jogurtu un pūdercukuru.
  8. Ļauj pavlovām atdzist. Tad viegli uzsit kūciņām pa augšpusi ar karoti, lai izveidotu nelielu bedrīti. Ieliec mērcīti bedrītēs un dāsni izrotā ar ogām.

Avots

 

Leģendārā kūka Pavlova was last modified: jūnijs 4th, 2018 by Oga
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Fantastiskā zemeņu siera kūka! Garšas bauda…
Nākamais raksts
Šausmas filmēšanas laukumā: LNT žurnāliste salauž mugurkaulu

Citi lasīja

Eleganta torte tikai 25 minūšu laikā. Galvenais...

07/01/2018

“Selga” cepumu torte – viena no manām...

11/12/2017

Būs nepieciešams tikai banāns, 1 ola un...

22/03/2018

Vienkārši un ātri sāļie siera cepumi

10/04/2019

Viena no ātrākajām un gardākajām tortēm!

19/02/2018

Ilzes Jurkānes latviskais gaspačo

27/10/2017

Vafeļu tūtiņas

19/11/2017

MERINGU rulete ar avenēm

16/07/2017

Itālijā par šo atdod milzu naudu, bet...

15/12/2018

Ziemassvētku kēkss – radīs īstu svētku noskaņu!

17/12/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Ieteicamie matu griezumi sievietēm pēc 40, lai izskatītos jaunāka (Foto)

  • Slavenais Imanta Ziedoņa dzejolis par laimi

Jaunākais

  • Pēc 20 gadiem es beidzot sapratu, ko vajag darīt zeltlietām no aizsaulē aizgājušiem radiem

  • Vecmāmiņa atklāj, kuru soli nevar izlaist, taisot biezputru. Uztaisu un pēc tam vīrs prasa vēl

  • Viņa iemīlējās vīrietī, kas bija citādāks nekā pārējie. Pēc laika pārim liktenis tomēr izmainījās

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top