manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Pagatavo “Napaleonu” vien 15 minūtēs!

Autors: Oga 29/11/2017

Ļoti daudziem garšo kūka “Napoleons”, taču tik pat daudzi nemaz nezina, no kā cēlies tās nosaukums. Kūka savu nosaukumu ieguvusi pateicoties simtajai gadadienai, kopš no Krievijas tika izdzīts karavadonis Napoleons Bonaparts. Šim nozīmīgajam datumam par godu tika izgudrots ne viens vien ēdiens, viena no tām būdama trīsstūrveidīga torte, kurai vajadzēja simbolizēt pulkveža cepuri.

Mūsdienās kūka “Napoleons” ieguvis citu formu, taču nosaukums, acīmredzams, saglabājies. Mēs jums šodien piedāvājam pagatavot “slinko” šīs tortes versiju.

Sastāvdaļas:

  • 800 g cepumu “austiņas”
  • 1 l piena
  • 4 olas
  • 150 g saldā krējuma
  • ½ glāze cukura
  • 6 ēdamkarotes kviešu miltu
  • vaniļas cukurs pēc garšas

Pagatavošana:

Sajauciet kopā olas, miltus un cukuru, tad lieciet klāt vaniļas cukuru, visu samaisiet un pēcāk lejiet klāt arī pienu. Uzlieciet iegūto masu uz nelielas uguns, nemitīgi to maisot tik ilgi, līdz krēms būs kļuvis biezāks un viendabīgs. Tagad varat ķerties klāt kūkas likšanai kopā. Cepumus pa vienam pamērcējiet krēmā un lieciet tos slāņos citu citam virsū. Kopā būtu jāsanāk apmēram 5 – 6 slāņiem.

Pēc tam, kad būsiet izklājuši visus cepumus, apsmērējiet gan tortes sānus, gan virsmu ar atlikušo krēma daļu un apberiet ar cepumu drumstalām.

Daudzas mājsaimnieces jau paguvušas iemīļot šo recepti, jo kūkas pagatavošana neprasa daudz laika un piepūles, taču pēc garšas tik tiešām atgādina veco labo “Napoleonu”. Pamēģiniet to pagatavot pašas un dalieties arī ar savām draudzenēm!

Šķir nākošo lapu un noskaties video!

Pagatavo “Napaleonu” vien 15 minūtēs! was last modified: 29 novembris, 2017 by Oga

Lapas: 1 2

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Ja esi vecumā līdz 29 gadiem – iegūsti vienu no 65 profesijām bez maksas!
Nākamais raksts
Astroloģiskā prognoze no 27. novembra līdz 3. decembrim

Citi lasīja

Pankūkas uz majonēzes bāzes – pati vienkāršākā...

11/07/2018

Leģendārā kūka Pavlova

04/06/2018

Šajā Jaunajā gadā gatavošu 5 ideālus salātus...

12/12/2018

Tests – gruzīns mācīja kā pareizi marinēt...

25/08/2018

Neparasta biezpiena pirkstiņu recepte. Tie burtiski pazūd...

24/10/2018

Aveņu buberts

19/11/2017

Recepte, kas apgriezīs kājām gaisā Jūsu uzskatus...

28/09/2018

Bavāriešu gurķi. Super kraukšķīgi!

25/07/2018

Torte ar iebiezināto pienu. Var pagatavot 30...

19/02/2019

Mājās gatavoti BIEZPIENA SIERIŅI!

15/05/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • 5 vasarīgi salāti no jaunajiem kāpostiem: neprasīsies nekādi papildinājumi!

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top