1.Sauso raugu izšķīdini siltā ūdenī.
2.Olas sajauc ar cukuru un sāli. Pievieno augu eļļu un samaisīt visu.
3.Pievieno pienu. Kārtīgi visu samaisi un pievieno sauso raugu.
4. Mīklu samīcīt līdz tā nelīp pie rokām. Atstājiet siltā vietā uz vienu stundu līdz mīkla ir divas reizes palielinājusies.
5.Mīklu var sadalīt divās daļās. Vienu sasaldēt, bet otru izmantot pīrāga cepšanā.
6.Mīklu uzmanīgi ielejiet ietaukotā formā.
7.Uzsmērējiet pildījumu un iesmērējiet ar olas dzeltenumu. Lieciet cepeškrāsnī uz 25-30 minūtēm. Varat izmantot arī citas piedevas – riekstus, šokolādi utt.
Labu apetīti!
Saskāba piens? Nelej ārā, bet pagatavo šo gardumu! was last modified: 30 novembris, 2017 by Oga
Lapas: 1 2