manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Paziņa atklāja, kāpēc cilvēki savās mājās dedzina lauru...
Izdomāju viltīgu redīsu audzēšanas veidu: stādīšana olu paplātēs....
Pensionāre parādīja, kā sieviete var ģērbties stilīgi arī...
Ko darīt, lai kājas stiprā salā nesaltu. Daru...
Kā izaudzēt dateļpalmu no sēklām. Vienkārša instrukcija, pēc...
Omīte parādīja, kā var viegli un ātri uzadīt...
Paskatījos pa logu no Kuldīgas slimnīcas. Mans vīrs...
Garša kā no bērnības: Gardi žagariņi no kefīra...
Omīte ieteica banānu mizas apliet ar ūdeni. Sapratu...
Kā var vienkārši izaudzēt kivi uz palodzes mājas...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Pīrādziņi ar kefīru. Maigi kā pūka. To apbrūninātie sāni padarīs jūs traku!

Ja ledusskapī atlikusi glāze neizdzerta kefīra, nesteidzies to izliet! Steidzam jums palīgā ar pārbaudītu pīrādziņu recepti. Tie pagatavojami ar jūsu iecienīto skābpiena produktu – kefīru.


Vēl viens labs jaunums – raugs nebūs nepieciešams! Pīrādziņu pagatavošanas process ir tik ātrs un vienkāršs, ka pavisam aizmirsīsi par ķēpīgo un garo rauga mīklas gatavošanu.

SASTĀVDAĻAS MĪKLAI:

  • 1 glāze kefīra
  • 4 glāzes miltu
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote sāls

SASTĀVDAĻAS PILDĪJUMAM:

  • 0,5 kg vistas maltās gaļas
  • ¼ tējkarotes melno piparu
  • 1 tējkarote sāls

PAGATAVOŠANA:

  • Sākumā sagatavo pildījumu: malto gaļu sajauc ar sāli un pipariem.
  • Lej kefīru dziļā traukā un pieliec sodu. Pēc tam, kad beigsies reakcija (izzudīs putas), pievieno sāli, cukuru, augu eļļu un olas. Visu saputo ar miksera vai putojamās slotiņas palīdzību.
  • Pakāpeniski pievienojot miltus, iejauc gaisīgu mīklu. Tā būs gatava tad, kad vairs nebūs lipīga.
  • Mīklu sadali mazākos gabaliņos un veido plācenīšus.
  • Katra plācenīša vidū liec mazliet maltās gaļas un rūpīgi savieno plācenīša malas. Katru pīrādziņu apcep saulespuķu eļļā, līdz veidojas zeltaina garoziņa.
  • Karstos pīrādziņus vislabāk pasniegt ar skābo krējumu.

LAI LABI GARŠO!

Pīrādziņi ar kefīru. Maigi kā pūka. To apbrūninātie sāni padarīs jūs traku! was last modified: janvāris 15th, 2019 by Oga
3
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Neticami fakti par kakao. Lūk, kāpēc ir jādzer kakao, īpaši tad, ja esat vecumā pēc 40
Nākamais raksts
VIDEO: gūstā turēto Māru Katarsku sazāļo un piekauj arābu izcelsmes vīrietis

Citi lasīja

Krēmīga saldā krējuma šampinjonu mērce. Viesi būs...

30/01/2019

Garda alū pagatavotas gaļas recepte. Kaut kas...

04/12/2017

Šampinjoni ar kraukšķīgām maliņām. Pirkstiņus pēc ēšanas...

24/02/2018

Burgeri latviešu tradīcijās: ar kūpinātu sieru, kartupeļu...

04/06/2017

Piparkūku – krējuma kūka ar avenēm

01/12/2017

Ātri pagatavojama siera zupa ar puraviem

10/04/2019

Mazkaloriju biezpiena kūka ar ogām

08/05/2017

Uzbeku tantiņas noslēpumi: Kā pagatavot ideālu plovu!

22/08/2018

Pavisam vienkārša torte „Eklers”, kura nav jācep

30/04/2019

Maigs ābolu pīrāgs, labāks un aromātiskāks par...

08/06/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Pensionāre parādīja, kā sieviete var ģērbties stilīgi arī pēc 60 gadiem (Foto)

  • Ko darīt, lai kājas stiprā salā nesaltu. Daru tā un vienmēr ir silti

  • Izdomāju viltīgu redīsu audzēšanas veidu: stādīšana olu paplātēs. Man sanāca lieliski

Jaunākais

  • Paziņa atklāja, kāpēc cilvēki savās mājās dedzina lauru lapas. Sapratu visu un daru tāpat

  • Izdomāju viltīgu redīsu audzēšanas veidu: stādīšana olu paplātēs. Man sanāca lieliski

  • Pensionāre parādīja, kā sieviete var ģērbties stilīgi arī pēc 60 gadiem (Foto)

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top