manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Savas mājas aizkarus izmetu laukā. Tikai viena stunda...
Izdomāju vairākus jaunus un gardus zupu veidus. Uztaisīju...
Kā “hruščovenes” dzīvoklī pašam uztaisīt vieglu un skaistu...
Kādi ēdienu veidi uz svētku galda parāda, ka...
Kāpēc ir nepieciešams adīt katru dienu. Sapratu iemeslu...
Kāpēc nevajag izmest mātes servīzi un omītes kristālu....
Nostaļģisks ēdiens no bērnības. Mani tuvinieki un bērni...
Ar ko ir tik labi svaigie biešu salāti....
Parfīmi, kuru dēļ padomju laikā netika žēlota ne...
Speciālists pateica, kā vajag pārstādīt plastikāta logus uz...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

15 visgaršīgākie pildījumi pankūkām!

  1. Pankūkas ar olu pildījumu.

Sastāvs:  4 olas, 50 grami lociņi, 5-10 grami dilles, sāls.  Cieti novārītās olas sarīvē, lociņus un dilles sasmalcina un  apcep. Visu sajauc, pievienojot sāli pēc garšas.

  1. Pankūkas ar biezpiena pildījumu.

Sastāvs:  500 grami biezpiens,  1 olas dzeltenums, 2 ēdamkarotes cukurs, 50 grami rozīnes.  Satrin biezpienu ar cukuru un olas dzeltenumu. Rozīnes, pirms lietošanas aplej ar vārītu ūdeni, notecina un pievieno biezpienam.

  1. Pankūkas ar vistas gaļas pildījumu.

Sastāvs: 1 vistas krūtiņa, 10 grami dilles, 2 vārītas olas, sāls, pipari. Vārītu vistas gaļu izmaļ caur gaļas mašīnu, dilles smalki sagriež, olas sarīvē uz rupjās rīves. Visu sajaus, sāls un pipari pēc garšas.

  1. Pankūkas ar sēņu pildījumu.

Sastāvs: 500 grami sēnes, 2 sīpoli, sāls, pipari.

Apcep sēnes un sīpolus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

  1. Pankūkas ar desas pildījumu.

Sastāvs: 200 grami vārītās desas, ½ tējkarote sinepes, 50 grami krējums, 100 grami siers.  Samaļ desu, sieru sarīvē, pievieno sinepes un krējumu un samaisa, pildījums gatavs!

  1. Pankūkas ar aknu pildījumu.

Sastāvs: 500 grami aknas ( cūkas vai liellopa), 2 sīpoli, 1 burkāns, 3 olas, sāls, pipari. Apcep aknas un sīpolus un burkānu. Pievieno vārītas olas ( sarīvētas uz rupjās rīves), sāli un piparus pēc garšas.

  1. Pankūkas ar gaļas pildījumu.

Sastāvs: 500 grami maltas gaļas, 1 sīpols, sāls, pipari. Apcep malto gaļu un sīpolu. Pievieno sāli un piparus.

  1. Pildījums ar šķiņķi un sieru.

Sastāvs: 300 grami šķiņķis, 150 grami siers, 2-3 vārītas olas, sāls. Šķiņķi sagriež salmiņos, sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves. Sāli pievieno pēc garšas.

  1. Pildījums ar žāvētām aprikozēm.

Sastāvs:  300 grami biezpiens,  100 grami žāvētas aprikozes, 1 ēdamkarote cukurs. Aprikozes smalki sagriež , biezpienu satrin ar cukuru. Visu kārtīgi sajauc.

  1. Pankūkas ar vārītas liellopu gaļas pildījumu.

Sastāvs: 500 grami liellopu gaļas, 1 sīpols, 20 grami augu eļļa, sāls. Izvārīto liellopu gaļu ( vāra apmēram pusotru stundu) izmaļ caur gaļas mašīnu, sīpolu smalki sagriež un apcep eļļā, pievieno gaļu un sāli.

  1. Pankūkas ar pilnpienu.

Vārīto pilnpienu var izmatot kā pildījumu.  Nevārīto vienkārši pārlej pankūkām.

  1. Pankūkas ar laša vai foreles pildījumu.

Sastāvs: mazsālīts lasis vai forele un kausēts siers. Mazsālīto zivi sagriež un sajauc  ar kausēto sieru.  Var pievienot zaļumus.

  1. Pankūkas ar pūdercukuru.

Pūdercukuru vienkārši pārkaisa pankūkām. Var izdekorēt, piemēram izgriežot no papīra sirsniņu, uzliekot uz pankūkas un tad pārkaisot pūdercukuru.

  1. Pankūkas ar maltās gaļas un rīsu pildījumu.

Apcep malto gaļu kopā ar smalki sagrieztiem   sīpoliem. Rīsus novāra.  Visu kārtīgi samaisa, pievieno sāli pēc garšas.

  1. Pankūkas ar karamelēm.

Sastāvs: 4 ēdamkarotes cukurs, 1/2 ēdamkarote ūdens, 0,5 grami vaniļas. Katliņā ieber cukuru, vaniļas cukuru, pielej ūdeni. Vāra, kamēr gaiši brūns. Iegūto karameli pārlej pankūkām.

15 visgaršīgākie pildījumi pankūkām! was last modified: maijs 13th, 2017 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Sarmai Melngailis, kas vegānu restorāna kases izzaga 1,6 miljonus, ASV piespriests niecīgs sods
Nākamais raksts
Lūk, kāpēc virtuvē vajag lietot tikai koka dēlīti!

Citi lasīja

Fritēti banāni ar garšvielām

27/10/2017

Fantastiskā zemeņu siera kūka! Garšas bauda…

04/06/2018

Ķiploku ziedu kātu sagatave ziemai

05/04/2019

“Bajāru” ruletītes no vistas filejas. Vismaigākā gaļa...

07/10/2018

Viena no ātrākajām un gardākajām tortēm!

19/02/2018

Grūbu risoto

19/02/2019

No vienas kefīra pakas vesela kaudze ar...

10/12/2018

Kā ātri sagatavot kāpostu lapas tīteņiem. Paldies...

12/11/2017

“Oreo” torte – ļoti garšīgs deserts bez...

21/04/2018

Smilšu mīklas radziņi ar bezē, kas kūst...

06/12/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Kādi ēdienu veidi uz svētku galda parāda, ka saimniece ir skopa. Es vairs tādus netaisu

  • Izdomāju vairākus jaunus un gardus zupu veidus. Uztaisīju un vīrs mani tagad mīl vēl vairāk

  • Nostaļģisks ēdiens no bērnības. Mani tuvinieki un bērni prasa, lai taisu šo šedevru vēl

Jaunākais

  • Savas mājas aizkarus izmetu laukā. Tikai viena stunda darba un manus logus apskauž kaimiņi (Foto)

  • Izdomāju vairākus jaunus un gardus zupu veidus. Uztaisīju un vīrs mani tagad mīl vēl vairāk

  • Kā “hruščovenes” dzīvoklī pašam uztaisīt vieglu un skaistu remontu virtuvē. Izdarīju un mana sirds priecīga (Foto)

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top