Šie gurķīši patiks daudziem, jo tos pagatavot var burtiski dažu minūšu laikā. Tos var pagatavot kā piedevu pusdienās vai vakariņās. Tie ļoti labi izskatīsies arī uz svētku galda.
NEPIECIEŠAMIE PRODUKTI:
- 1 kg gurķu
 - 1 buntīte diļļu
 - 1 ķiploks
 - 5 ēdamkarotes 9% etiķa
 - augu eļļa
 - sāls
 
PAGATAVOŠANA:
- Gurķus rūpīgi nomazgājam, nogriežam galiņus, sagriežam katru 4 daļās. Sagatavotos gurķus liekam bļodā.
 - Mazgājam dilles, nosusinām, smalki sakapājam.
 - Nomizojam ķiploku un sagriežam smalkos kubiņos.
 - Dilles un ķiploku pieliekam gurķiem, pieberam sāli, pielejam etiķi un mazliet augu eļļas. Visu samaisām, pārklājam ar pārtikas plēvi un atstājam iemarinēties uz 30 – 40 minūtēm.
 
LAI LABI GARŠO!

