Šos salātus vari gatavot no dažādām sastāvdaļām un pēc savas izvēles un gaumes. Galvenais mērcei izraudzīties majonēzi, lai salātiem piešķirtu vajadzīgo formu. Vajadzēs arī dažus produktus (piemēram, vārīto desu un olīvas) ruksīša noformēšanai.
Sastāvdaļas:
- 350 g vistas filejas
- 200 g konservētu ananasu
- 100 g konservētas kukurūzas
- 100 g cieta siera
- 1 daiviņa ķiploka
- 20 g zaļumu
Pagatavošana:
- Vistas fileju novāra un sasmalcina, pievieno sagrieztus ananasus un kukurūzu. Sasmalcina ķiploku un zaļumus.
- Visu sajauc un pievieno majonēzi.
- Liek ovālā traukā, virsmu bagātīgi pārziež ar majonēzi.
- Sieru sarīvē un pārkaisa ar tiem salātus pamatīgā kārtā.
- Rotā ar desas gabaliņiem un olīvām tā, lai iznāktu šāda cūciņa.