Kā Jūs parasti vāriet olas? Ielejiet katliņā ūdeni, uzlieciet to uz uguns, ieleiciet olas un viss, vai ne? Bet knifiņš ir olas nepārvārīt, lai ap olas dzeltenumu neveidotos zaļā līnija.
Mēs zinām noslēpumu kādai jābūt labi pagatavotai olai!
- Kastrolī ielejiet ūdeni un lieciet uz uguns. Pagaidiet, kamēr ūdens uzvārīsies. Tad katliņā ielieciet sietiņu, bet sietiņā olas, kas ir glabājušās istabas temperatūrā.
2. Uzlieciet vāku un gaidiet 9 minūtes.
3. Kamēr olas gatavojas, bļodiņā sagatvojiet ledus aukstu ūdeni un pēc 9 minūšu vārīšanās uz 1 minūti iemērciet olu bļodiņā.
4. Tad atdaliet no olas čaumalu.
5. Kad pārgriezīsiet olu uz pusēm redzēsiet, ka ap olas dzeltenumu nav zaļās līnijas un ola nav pārvārījusies, bet dzeltenuma vidum būs medaina konsistence.