manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā...
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu,...
Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas...
Māte brauca mašīnā ar dēlu. Sekundi vēlāk mātei...
Kāpēc gudras saimnieces met sērkociņus ūdenī, kurā vārās...
Man jau pāri 50, bet tikai nesen sapratu,...
Kas liek sievietei justies kā vecenītei jau 45...
Atklāju, kāpēc veļas mašīnā jāliek plastmasas maisiņš
Uztaisīju plānās pankūkas ar vārošu ūdeni dažās minūtes....
Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Kamēr neuzzināju par šo metodi, olas vārīju kā vienmēr…

Kā Jūs parasti vāriet olas? Ielejiet katliņā ūdeni, uzlieciet to uz uguns, ieleiciet olas un viss, vai ne? Bet knifiņš ir olas nepārvārīt, lai ap olas dzeltenumu neveidotos zaļā līnija.

как варить яйца

Mēs zinām noslēpumu kādai jābūt labi pagatavotai olai!

  1. Kastrolī ielejiet ūdeni un lieciet uz uguns. Pagaidiet, kamēr ūdens uzvārīsies. Tad katliņā ielieciet sietiņu, bet sietiņā olas, kas ir glabājušās istabas temperatūrā.

как лучше варить яйца

2. Uzlieciet vāku un gaidiet 9 minūtes.

как правильно варить яйца

3. Kamēr olas gatavojas, bļodiņā sagatvojiet ledus aukstu ūdeni un pēc 9 minūšu vārīšanās uz 1 minūti iemērciet olu bļodiņā.

как сварить яйцо

4. Tad atdaliet no olas čaumalu.

варка яиц

5. Kad pārgriezīsiet olu uz pusēm redzēsiet, ka ap olas dzeltenumu nav zaļās līnijas un ola nav pārvārījusies, bet dzeltenuma vidum būs medaina konsistence.

как быстро сварить яйца

 

Kamēr neuzzināju par šo metodi, olas vārīju kā vienmēr… was last modified: jūlijs 1st, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
26 gadus vecs hokejists, viņa sieva un trīs bērni gājuši bojā autokatastrofā (+FOTO)
Nākamais raksts
“Mohito” kompots trīslitrīgajā burkā. Kā izslavēto kokteili pagatavot visai ziemai

Citi lasīja

Ātrā ķirbju un ābolu kūka ar iebiezināto...

20/10/2018

Kabaču laika gardums – fiksās kabaču ripiņas...

23/08/2018

Gurķu salāti ziemai. Bez pasterizēšanas

10/08/2018

Ātri un viegli pagatavojams biezpiena sacepums. Vienaldzīgo...

24/11/2017

“Selga” cepumu torte – viena no manām...

11/12/2017

Avokado šokolādes krēms

14/03/2017

Šo recepti man iemācīja draudzene no Londonas....

13/11/2018

Kartupeļus tādā veidā tu vēl nebūsi gatavojusi!...

30/11/2017

Kāpostu tīteņi cepeškrāsnī. Recepte no Aizkarpatiem, kas...

24/11/2017

20 garšīgi tautas medicīnas līdzekļi pret saaukstēšanos,...

29/11/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai nepaliek neviens pleķis

Jaunākais

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas un viņa likteni? Manas acis palika miklas

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top