manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Kādu apģērbu valkā tikai mūsu sievietes, bet ārzemēs...
Kādus apavus valkā tikai vecmodīgas sievietes (Foto)
Omīte atklāja, ko nevajag pirkt, ja tev kā...
Izdomāju jaunu veidu, kā kopt orhidejas. Manas zied...
Paziņa atklāja, kāpēc cilvēki savās mājās dedzina lauru...
Izdomāju viltīgu redīsu audzēšanas veidu: stādīšana olu paplātēs....
Pensionāre parādīja, kā sieviete var ģērbties stilīgi arī...
Ko darīt, lai kājas stiprā salā nesaltu. Daru...
Kā izaudzēt dateļpalmu no sēklām. Vienkārša instrukcija, pēc...
Omīte parādīja, kā var viegli un ātri uzadīt...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Padomi

Kāpēc vajag pievienot kartupeļu cieti cepjot akniņu. Sapratu iemeslu un vienmēr lieku klāt

Šodien pastāstīšu, kā izcept akniņas, lai tās nebūtu rūgtenas un cietas. Vēlamo rezultātu var panākt iemarinējot aknas cietē.

Tā es cepu liellopa, cūkas un jēra aknas. Vienmēr sanāk garšīgi un mīksti gabaliņi. Un šādu ēdienu gribas gatavot atkal un atkal. Tikai viena sastāvdaļa kardināli izmaina iecienītā produkta garšu. Mani šī recepte ieinteresēja uzreiz. Domāju, ka jūs arī!

Sastāvdaļas:

Liellopa aknas  500 g

Kartupeļu ciete  1 ēdamkarote

Sāls pēc garšas

Augu eļļa  20 ml

Ola 1 gab.

Sīpoli 1  gab.

Malti melnie pipari  pēc garšas

Pagatavošana:

1. Aknas nomazgājiet, nogrieziet asinsvadus, sagrieziet vidējos gabaliņos. Pieberiet sāli un piparus.

2. Sakuliet olu ar kartupeļu cieti, aplejiet ar to aknas un labi visu samaisiet. Atstājiet uz 40-60 minūtēm.

3. Pannā uzkarsējiet augu eļļu, apcepiet aknu gabaliņus no katras puses pa 2 minūtēm.

4. Atsevišķi apcepiet līdz zeltainumam pusgredzenos sagrieztus sīpolus. Pievienojiet tos aknām, sautējiet aptuveni 10-15 minūtes.

Šādi pagatavotas akniņas vislabāk garšos ar kartupeļu biezputru., vārītiem griķiem vai rīsiem. Esmu pārliecināta, ka tagad jūs akniņas gatavosiet tikai tā! Ir vērts saglabāt recepti!

Kāpēc vajag pievienot kartupeļu cieti cepjot akniņu. Sapratu iemeslu un vienmēr lieku klāt was last modified: janvāris 20th, 2021 by administrator
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kāpēc gudra saimniece nekad neizmetīs mandarīnu miziņas. Es arī nemetu vairāk
Nākamais raksts
Atradu jaunu veidu, kā notīrīt veco apdegušo katlu. Mani piederumi tagad izskatās kā jauni

Citi lasīja

Vinnija Pūka pārdomas

27/04/2017

Vasara un odi: kā ar tiem cīnīties

08/06/2017

Vai grūtniecība pēc 40 ir bīstama?

09/04/2017

Ideāla piebarošana gurķiem. Sanāk gurķu raža, kāda...

25/10/2019

Sula, kas attīra artērijas, pasargā no sirds...

15/09/2018

ĒD un TIEVĒ: 1. daļa!

15/05/2017

Lūk, kā patiesībā izskatās ķermenis pēc 50...

05/05/2017

Pēc šī tu vairs nekad neepilēsi un...

30/05/2017

NODERĪGI: “Rīgas meži” meklē darbiniekus; alga pat...

08/08/2017

Mamma publicēja dēliņa foto Facebook. Pēc nedēļas...

19/05/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Omīte atklāja, ko nevajag pirkt, ja tev kā sievietei ir pāri 50 gadiem

  • Prātam neaptverama traģēdija notikusi mūziķa Jāņa Auzāna ģimenē

  • Kādu apģērbu valkā tikai mūsu sievietes, bet ārzemēs tas jau sen ir aizmirsts (Foto)

Jaunākais

  • Kādu apģērbu valkā tikai mūsu sievietes, bet ārzemēs tas jau sen ir aizmirsts (Foto)

  • Kādus apavus valkā tikai vecmodīgas sievietes (Foto)

  • Omīte atklāja, ko nevajag pirkt, ja tev kā sievietei ir pāri 50 gadiem

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top