Šis krēms noderēs tiem, kuri vēl īsti labi neprot pagatavot vārīto krēmu.
SASTĀVDAĻAS:
- Olu baltumi ( ja mazi, tad 5 gab.) – 4 gab.
- Cukurs – 1 glāze
- Vanilīns – 1 paciņa
- Citronskābe – ¼ tējkarotes
PAGATAVOŠANA:
- Ar mikseri viegli saputot olu baltumus
- Pievienot cukuru, vanilīnu un citronskābi.
- Visu likt ūdens peldē (ūdenim ir jāvārās) un putot ar mikseri.
- Masa izdodas sniegbalta un gaisīga.
- Kad krēmā sāk palikt pēdas no miksera putotāja, trauku no ūdens peldes noņemt un putot vēl 3 – 4 minūtes.
- Pagaidīt, kamēr krēms atdziest un pildīt groziņos, rotāt torti utt.
- Krēms ir stigrs, garšīgs un maigs, kā zefīrs.
.
LAI LABI GARŠO!