manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Pēc 20 gadiem es beidzot sapratu, ko vajag...
Vecmāmiņa atklāj, kuru soli nevar izlaist, taisot biezputru....
Viņa iemīlējās vīrietī, kas bija citādāks nekā pārējie....
Gudra saimniece atklāj, kuras lietas jūsu virtuvi padara...
5 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces kļūs veiksmīgas un...
Kā gudras saimnieces garšīgi iesāla zivis. Pagatavoju un...
Draudzene izskaidroja, kāpēc kafijai vajag pievienot sviestu
Draudzene izskaidroja, kāpēc vārot olas vajag pievienot sodu
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu,...
51 gadu vecumā viņai piedzima trinīši. Kāds ir...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Ļoti ātrā, vienkāršā un garšīgā ĀBOLU PLĀTSMAIZE!

Ābolu plātsmaize laikam ir viens no tiem našķiem, kas parasti garšo visiem. Un rudens sezona ir laiks, kad to būtu vienkārši grēks negatavot! Plātsmaizei der arī vēl negatavi āboli, kā arī teju jebkuras šķirnes āboli – tā kā atrunu to nepagatavot vienkārši nav. Jā, un tā ir tiešām ātra un vienkārša recepte, bet sasodīti garšīga!

Sastāvdaļas

Mīklai: 2 glāzes miltu (var arī pilngraudu), 2 glāzes kefīra, 1 glāze cukura (var arī mazāk – pēc garšas), 2 olas, tējkarote cepamā pulvera.

Virsai: āboli, krējums, kanēlis un cukurs.

Pagatavošana

Mīklu pagatavo bļodā sajaucot miltus ar kefīru, cukuru, olām, cepamo pulveri. Visu sajauc viendabīgā masā, kas pēc konsistences būs kā pankūku mīkla. Mīklu lej ar cepamo papīru izklātā cepešpannā. Virsū kārto šķēlēs sagrieztus ābolus – es lieku diezgan daudz, lai garša ir izteikta. Liek cepeškrāsnī uz 180 grādiem, cep, kamēr mīkla jau savelkas (~30 minūtes). Pa to laiku sajauc krējumu ar kanēli un cukuru – pēc garšas. Krējumu vajag diezgan daudz – vismaz 1/2 bundžu! Izņem plātsmaizi no krāsns un uzklāj virsū krējumu! Liek atpakaļ, cep vēl apmēram 15 minūtes. Tad ņem ārā, atdzesē un bauda!

Piebilde – šo plātsmaizi var gatavot ar jebkādām sastāvdaļām – gan dažādām ogām, gan banāniem, gan pat ar biezpienu. Āboli – tā, protams, ir klasika.

Ļoti ātrā, vienkāršā un garšīgā ĀBOLU PLĀTSMAIZE! was last modified: oktobris 13th, 2017 by Oga
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Ko nedrīkst darīt spoguļa priekšā! Jāzina visiem!
Nākamais raksts
Ārsti izņēma 100 nagu, naglu un asmeņu gabalus no pacienta kuņģa, kurš cieš no psihozes

Citi lasīja

Salāti Vecgada vakaram piecu minūšu laikā. Tos...

12/12/2018

Mājās gatavots izslavētais itāļu saldējums – dželato

23/04/2019

Kartupeļu rozītes

11/11/2017

Jogurta torte, kas nav jācep. Ciemiņi sajūsmā...

02/09/2018

Biezpiena bumbiņas cepeškrāsnī 20 minūšu laikā, draugi...

22/04/2018

Zemeņu ievārījums kā marmelāde: 5 neparastas, bet...

09/05/2019

Garda alū pagatavotas gaļas recepte. Kaut kas...

04/12/2017

Pagatavo “Napaleonu” vien 15 minūtēs!

29/11/2017

Mazkaloriju biezpiena kūka ar ogām

08/05/2017

Omlete ar sieru krūzē minūtes laikā

23/02/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Ieteicamie matu griezumi sievietēm pēc 40, lai izskatītos jaunāka (Foto)

  • Kā mājas apstākļos attīrīt asinsvadus

Jaunākais

  • Pēc 20 gadiem es beidzot sapratu, ko vajag darīt zeltlietām no aizsaulē aizgājušiem radiem

  • Vecmāmiņa atklāj, kuru soli nevar izlaist, taisot biezputru. Uztaisu un pēc tam vīrs prasa vēl

  • Viņa iemīlējās vīrietī, kas bija citādāks nekā pārējie. Pēc laika pārim liktenis tomēr izmainījās

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top