manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā...
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu,...
Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas...
Māte brauca mašīnā ar dēlu. Sekundi vēlāk mātei...
Kāpēc gudras saimnieces met sērkociņus ūdenī, kurā vārās...
Man jau pāri 50, bet tikai nesen sapratu,...
Kas liek sievietei justies kā vecenītei jau 45...
Atklāju, kāpēc veļas mašīnā jāliek plastmasas maisiņš
Uztaisīju plānās pankūkas ar vārošu ūdeni dažās minūtes....
Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Pīrāgs, kam neatradīsiet līdzīgu! Izmeklēta recepte, ko iecienījuši milijoni

Ja Jūs vēlaties pagatavot kaut ko tik gardu, ka uz šķīvja paliks vien drumstalas, tad šis pīrāgs būt brīnišķīga izvēle! Šo pīrāgu mēdz dēvēt par “sprogu pīrāgu”!

Tradicionāli šis pīrāgs tiek gatavots ar upeņu džemu, bet labi zināms, ka jebkurš ievārījums un variācija piedos interesentākas notis. Šoreiz ņemsim talkā zemeņu džemu.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Olas 2 gab.;
  • Kviešu milti 500 g;
  • Saldkrējuma sviests 200 g;
  • Cukurs 250 g;
  • Vanilīns pustējkarote;
  • Cepamais pulveris 1 tējkarote;
  • Zemeņu džems 200 g.

Pagatavošana

  1. Vispirms gatavosim pīrāga pamatnes mīklu. Sviests uz lēnas uguns ir jāizkausē nelielā katliņā. Kamēr sviests kūst miltos iejuaciet cepamo pulveri.
  2. Tad izkausēto sviestu lejiet bļodā, sajauciet ar cukuru, olām un vanilīnu.
  3. Lēni pievienojiet miltus un mīciet mīklu. Tad mīklas pikuci sadala divās daļās. Vienu mīklas pikuci uz 1 stundu ieliek saldētavā, bet otru izrullē līdz vajadzīgajam izmēram, tad ieliek ieeļļotā formā un apziež ar 1 cm biezu džema kārtu.
  4. Izņemiet mīklu no saldētavas un sarīvējiet uz rupjas rīves. Tad skaidiņas uzkaisiet uz džema kārtas. Pīrāgs ir jāliek iepriekš sasildītā krāsnī uz 200 grādiem 25 minūtes.

Labu apetīti!

Pīrāgs, kam neatradīsiet līdzīgu! Izmeklēta recepte, ko iecienījuši milijoni was last modified: jūlijs 26th, 2018 by Oga
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Par ko nezināja mūsu vecmāmiņas: Kāpēc mannā putra ir bīstama?
Nākamais raksts
Sirsnīgi kāzu un kāzu jubileju apsveikumi

Citi lasīja

Mājās gatavota šokolāde bērniem: Nekādu konservantu un...

22/09/2018

Mājās gatavoti Bounty batoniņi

07/05/2017

Sulīgi pipari armēņu gaumē. Tu iemīlēsies šajā...

01/09/2018

Ar ko lai pilda groziņus? 10 vienkāršas...

27/05/2017

5 minūšu pagatavošana, 2 stundas ledusskapī un...

15/11/2017

Gardums no kartupeļiem: vēl labāks par kartupeļu...

24/10/2018

Veselīgās brokastis – kvinojas putra ar āboliem...

20/09/2018

Salāti “Kaija” – var gatavot kaut vai...

17/11/2018

Vieglā banānu-melleņu kūka bez miltiem un sviesta...

23/05/2017

Garda alū pagatavotas gaļas recepte. Kaut kas...

04/12/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai nepaliek neviens pleķis

Jaunākais

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas un viņa likteni? Manas acis palika miklas

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top