manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Maiga eklērkūka bez cepšanas!

Autors: Oga 27/06/2017

Kad mēs redzam izsmalcinātu desertu, kas liek siekalām tecēt, mēs bieži domājam, ka tā pagatavošana prasa lielu darbu. Tomēr tas ne vienmēr tā ir.

Te ir viens labs piemērs – neticama eklērkūka no cepumiem, kura nav pat jācep. Ar šo recepti prastu rīkoties jebkurš. Pagatavojiet to sev un saviem mīļajiem kopīgam, jaukam vakaram.

Sastāvdaļas:

Mīklai:

  • kraukšķīgi cepumi
  • 500ml piens
  • 2.5 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 3 ēdamk. cukurs
  • 1 olas dzeltenums
  • 0.10 ml vaniļas esences

Glazūrai:

  • 4 ēdamk. cukurs
  • 2 ēdamk. kakao pulveris
  • 1 ēdamk. piens
  • 50 g saldkrējuma sviests
Pagatavošana:

Pulveri vaniļas pudiņa pagatavošanai var iegādāties veikalā. Bet, ja jūs vēlaties gatavot pats, rīkojieties šādi.

Sadala pienu 2 vienādās daļās. Viena daļa liekam uz uguns un uzkarsējam līdz vārīšanās temperatūrai. Atlikušajā pienā iemaisa cieti.

Pieberam cukuru, pievieno vaniļas esenci vai naža galu vaniļas cukura, kā arī olas dzeltenumu. Šo masu sakuļ un pievieno verdošajam pienam.

Rūpīgi samaisa un vāra līdz sabiezē, apmēram 5 minūtes.

Gatavo pudiņu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī atdzist.

Ņemam cepamo formu, izklāj to ar folliju. Ieklāj cepumu kārtu, tad kārtu ar pudiņu. Tā turpina vairākās kārtās pēc vēlēšanās, pēdējai kārtai jābūt ar cepumiem.

Sagatavo šokolādes glazūru: sajauc cukuru un kakao, pievieno pienu. Liek uz plīts. Kad masa sāk vārīties, pievieno sviestu. Maisa, līdz sviests ir izšķīdis. Noņem no plīts un pārlej ar šokolādes masu iepriekš sagatavoto desertu.

Liek uz nakti ledusskapī, lai savelkas.

Lai labi garšo!

Maiga eklērkūka bez cepšanas! was last modified: 27 jūnijs, 2017 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Izsitumi pēc peldes: kāpēc nepieciešams izvēlēties oficiālās pludmales
Nākamais raksts
UZMANĪBU! Pazīstams uzņēmums brīdina: Ar mūsu vārdu internetā tiek rīkota krāpnieciska loterija

Citi lasīja

Kā ātri sagatavot kāpostu lapas tīteņiem. Paldies...

12/11/2017

Garšīgākais ēdiens no plāna vavaša! Mēs gatavojam...

24/04/2019

Dārzeņu salāti ar pupiņām un korejiešu burkāniem

10/04/2019

Pavisam vienkāršā smilšu mīklas recepte

26/11/2018

Vista ar brokoļiem un sēnēm mērcē. Ideāla...

03/06/2019

Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši

09/09/2018

Piparkūku – krējuma kūka ar avenēm

01/12/2017

Kaprēze ar mocarellu un pesto. Recepte, kas...

09/05/2019

Ļoti garšīgi marinētie kabacīši. Šī garša jums...

18/07/2018

Saskāba piens? Nelej ārā, bet pagatavo šo...

30/11/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • 5 vasarīgi salāti no jaunajiem kāpostiem: neprasīsies nekādi papildinājumi!

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top