manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Maiga eklērkūka bez cepšanas!

Autors: Oga 27/06/2017

Kad mēs redzam izsmalcinātu desertu, kas liek siekalām tecēt, mēs bieži domājam, ka tā pagatavošana prasa lielu darbu. Tomēr tas ne vienmēr tā ir.

Te ir viens labs piemērs – neticama eklērkūka no cepumiem, kura nav pat jācep. Ar šo recepti prastu rīkoties jebkurš. Pagatavojiet to sev un saviem mīļajiem kopīgam, jaukam vakaram.

Sastāvdaļas:

Mīklai:

  • kraukšķīgi cepumi
  • 500ml piens
  • 2.5 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 3 ēdamk. cukurs
  • 1 olas dzeltenums
  • 0.10 ml vaniļas esences

Glazūrai:

  • 4 ēdamk. cukurs
  • 2 ēdamk. kakao pulveris
  • 1 ēdamk. piens
  • 50 g saldkrējuma sviests
Pagatavošana:

Pulveri vaniļas pudiņa pagatavošanai var iegādāties veikalā. Bet, ja jūs vēlaties gatavot pats, rīkojieties šādi.

Sadala pienu 2 vienādās daļās. Viena daļa liekam uz uguns un uzkarsējam līdz vārīšanās temperatūrai. Atlikušajā pienā iemaisa cieti.

Pieberam cukuru, pievieno vaniļas esenci vai naža galu vaniļas cukura, kā arī olas dzeltenumu. Šo masu sakuļ un pievieno verdošajam pienam.

Rūpīgi samaisa un vāra līdz sabiezē, apmēram 5 minūtes.

Gatavo pudiņu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī atdzist.

Ņemam cepamo formu, izklāj to ar folliju. Ieklāj cepumu kārtu, tad kārtu ar pudiņu. Tā turpina vairākās kārtās pēc vēlēšanās, pēdējai kārtai jābūt ar cepumiem.

Sagatavo šokolādes glazūru: sajauc cukuru un kakao, pievieno pienu. Liek uz plīts. Kad masa sāk vārīties, pievieno sviestu. Maisa, līdz sviests ir izšķīdis. Noņem no plīts un pārlej ar šokolādes masu iepriekš sagatavoto desertu.

Liek uz nakti ledusskapī, lai savelkas.

Lai labi garšo!

Maiga eklērkūka bez cepšanas! was last modified: 27 jūnijs, 2017 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Izsitumi pēc peldes: kāpēc nepieciešams izvēlēties oficiālās pludmales
Nākamais raksts
UZMANĪBU! Pazīstams uzņēmums brīdina: Ar mūsu vārdu internetā tiek rīkota krāpnieciska loterija

Citi lasīja

Klasiskā un visu mīlētā kūka “Skudru pūznis”

11/10/2018

Ķiršu ievārījums ar šokolādi

25/07/2018

Pavisam vienkāršā smilšu mīklas recepte

26/11/2018

Mājās gatavota majonēze

15/10/2018

Eleganta torte tikai 25 minūšu laikā. Galvenais...

07/01/2018

Gaisīgais krēma deserts!

23/04/2018

Speķis sīpolu mizās ar ķiploku. Mēli var...

20/08/2018

Vista armēņu gaumē: Tev noteikti jāpamēģina!

03/12/2017

Kartupeļu – gaļas sacepums

02/02/2018

Garšīgi un ātri! Šie vistas rullīši iepriecinās...

05/12/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Pieredzējis dārznieks atklāj, kā un kad stādīt sīpolus ziemai, lai raža būtu lielāka nekā kaimiņiem

  • Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

  • Ebrejiem ir savas zodiaka zīmes! Atklāj ko jaunu par sevi!

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top