manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā...
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu,...
Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas...
Māte brauca mašīnā ar dēlu. Sekundi vēlāk mātei...
Kāpēc gudras saimnieces met sērkociņus ūdenī, kurā vārās...
Man jau pāri 50, bet tikai nesen sapratu,...
Kas liek sievietei justies kā vecenītei jau 45...
Atklāju, kāpēc veļas mašīnā jāliek plastmasas maisiņš
Uztaisīju plānās pankūkas ar vārošu ūdeni dažās minūtes....
Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Pankūkas uz majonēzes bāzes – pati vienkāršākā un garšīgākā recepte

Pankūkas – viens no pašiem vienkāršākajiem un garšīgākajiem kulinārijas izstrādājumiem. Tās var pagatavot katrs. Jāņem gan vērā –pirmā pankūka būs pikucī. Toties nākamās jūs patiešām iepriecinās.

Sastāvdaļas nav dārgas un ikvienam ir pa kabatai, un tātad:

  • divas vistas olas;
  • viena-divas ēdamkarotes majonēzes;
  • pāris ēdamkarotes cukura;
  • puse tējkarotes vanilīna;
  • puse tējkarotes cepamā pulvera;
  • puse tējkarotes sāls;
  • pāris ēdamkarotes augu eļļas;
  • piecsimt gramu silta ūdens;
  • desmits ēdamkarošu kviešu miltu.

Kā gatavot pankūkas?

Pirmajai ķersimies klāt – topošā garduma mīklai. Bļodā sakuļam vistu olas, turpat pievienojam majonēzi. Pēc tam pieberam cukuru, sāli, cepamo pulveri un vanilīnu. Izsijātus miltus beram turpat bļodā pie pārējām mūsu mīklas sastāvdaļām. Vēl pievienojam augu eļļu un kārtīgi visu samaisām.

Turpinājumā – laiks mīklu nogādāt uz pannas, kuru savlaicīgi izsmērējam. Lai to paveiktu, mēs atkal izmantosim augu eļļu. Uguns liesmu pavardā jānoregulē mērenu. Katru pusi apcepam pankūkai ne ilgāk kā 1 minūti. Visus savus kulināros šedevrus kārtojam kaudzītē.

Pankūkas uz majonēzes bāzes – pati vienkāršākā un garšīgākā recepte was last modified: jūlijs 11th, 2018 by Oga
3
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Uzmanību: zilaļģes! Neiesaka peldēties Vecāķu peldvietā
Nākamais raksts
ŠAUSMAS: Trīs pieaugušie Daugavmalā “dur” vēnā heorīnu gadu un divus gadus vecu bērnu klātbūtnē (+VIDEO)

Citi lasīja

Rauga mīkla sliņķiem – gatava vien 15...

22/09/2018

Krēmīga saldā krējuma šampinjonu mērce. Viesi būs...

30/01/2019

Ķiploku ziedu kātu sagatave ziemai

05/04/2019

Gurķi sinepju marinādē

10/05/2019

Pašu gatavots našķis – dzērvenes pūdercukurā

15/11/2017

Smilšu mīklas pīrāgs ar biezpienu! Labākais, ko...

15/12/2017

Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un...

20/03/2018

Franču salāti ar burkāniem un sieru –...

04/02/2018

Divās minūtēs pagatavojams karalisks pīrāgs

26/11/2018

12 lieliskas idejas olu uzkodām. Lieldienas vairs...

15/04/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai nepaliek neviens pleķis

Jaunākais

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas un viņa likteni? Manas acis palika miklas

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top