Omletes pagatavošana, šķiet, pavisam vienkāršs un viegls process, ar kuru var tikt galā pat skolnieks. Bet patiesībā, lai iegūtu patiešām garšīgu ēdienu, nepieciešams ievērot dažus noteikumus, par kuriem zina tikai daži.
Šodien mēs vēlamies padalīties ar trikiem, kuri padarīs Jūsu omleti gaisīgu, sulīgu un neticami garšīgu!
Kā pagatavot gardu omleti?
1. Pievienojiet vēl dažus olu dzeltenumus
2. Pievienojiet pienu
Vislabāk izmantot pienu ar augstu tauku saturu. Sajauciet tos ar olu maisījumu proporcijā 1:1.
3. Sajaukšanai izmanto dakšiņu vai kuļamo slotiņu
Daudzi olu sajaukšanai izmanto mikseri. Taču ne visi zina, ka šis process iznīcina olu struktūru. Lai omlete izdotos gaisīga, kulšanai izmantojiet dakšiņu vai rokas kuļamo slotiņu.
4. Gatavojiet pareizi!
Pirmās 5 minūtes omleti gatavo uz vidējas uguns, pēc tam var uzgriezt lielāku liesmu, lai omletes garoziņa veidotos zeltaini brūna.