manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Pasaulē

Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

Autors: Edgars Bērziņš 06/08/2023

Noteikti sapildītos tīteņus apcep uz pannas nelielā eļļas daudzumā. Tas aizņems nedaudz vairāk laika, taču ir vērts to darīt. Garša būs vienkārši lieliska. Tikai pēc apcepšanas lieciet tīteņus katlā.

Kāpēc? Kad cepsiet tīteņus, kāposti izdalīs visu lapās palikušo cukuru. Rezultātā tas karamelizēsies un tas piedos īpašu saldenu garšu. Pat pēc vārīšanas tīteņi būs viegli kraukšķoši, bet kāposti būs mīksti un ļoti garšīgi. Tīteņi nebūs ūdeņaini, tie būs blīvi, pildījums būs pilnīgi izvārījies gatavs.

Ko tālāk?

* Ņem tomātu pastu (var smalcinātos tomātus vai konservētos savā sulā), nedaudz krējuma, savas iecienītās garšvielas;

* Visu samaisi un atšķaidi ar ūdeni vai buljonu;

* Liec apceptos tīteņus kārtām katlā un pārlej ar tomātu pastas un krējuma maisījumu, lai tas pārklātu tīteņus;

* Vārīt līdz gatavībai – aptuveni 30-40 minūtes, lai gatava būtu gaļa un rīsi.

Reizēm laika ekonomijas vai kad aizņemti visi gāzes plīts degļi, salieku tīteņus dziļā traukā un lieku to cepeškrāsnī. Tur cepu aptuveni 40-50 minūtes. Noteikti izmēģiniet šo tīteņu gatavošanas paņēmienu, ļoti iesaku. Tie patiešām būs gardi, tie neizjuks. Taviem tuviniekiem patiks!

Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas was last modified: 6 augusts, 2023 by Edgars Bērziņš

Lapas: 1 2

1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kā jāsēj dilles un pētersīļi augustā: uzdīgs pēc 5 dienām
Nākamais raksts
Pieredzējusi saimniece atklāj, kā garšīgi iesālīt zivi: 5 dažādi veidi. Pēc šī zivs garšos pat tiem, kam negaršo tā

Citi lasīja

Kirkorovs paziņojis, ka piedalīsies nākamā gada Eirovīzijā

04/12/2017

Māte nošāvusi savas sešgadīgās dvīnītes un pēc...

03/09/2017

“Zilā vaļa” izgudrotājs sniedzis atklātu interviju, kurā...

11/05/2017

Atklāts, kādu slepenu vienošanos iepriekš noslēdza hercogiene...

31/10/2019

Etiķetes noteikumi restorānā, lai neizskatītos pēc cilvēka...

14/10/2023

Aviokompānijas airBaltic lidmašīna veikusi ārkārtas nosēšanos Rīgas...

29/04/2017

Māmiņa brīdina, cik bīstami mazajai meitai beigusies...

30/08/2018

IKEA izveidojis kredītkarti, kas piedāvā naudas atmaksu....

17/05/2018

Kuras zodiaku zīmes vīrieši tevi bildinās tuvākā...

26/08/2023

Baznīca, kas ar tevi notiek. Mati saceļas...

11/06/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Kā cīnīties pret laputīm, lai nekaitētu puķēm: pieredzējušu dārzkopju padomi

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Ko dara gudras saimnieces, lai pannā nekas nepiedegtu

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top