manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Padomi

Vienkārša recepte, kā pagatavot mājas kvasu ar bērnības garšu

Autors: Edgars Bērziņš 08/07/2019

No kā tik negatavo mājas kvasu! Reizēm pat iedomāties grūti, cik gards iznāk dzēriens no pavisam neierastām sastāvdaļām: bietēm, kafijas, berzu sulām un pat no rīsiem. Starp daudziem šī gardā dzēriena veidiem, mēs atradām kaut ko oriģinālu – kvasa recepti no cigoriņiem. Oriģinālajam produktam ir patīkama riekstu piegarša, neparasts aromāts un bagātīga garša ar vieglu rūgtumiņu.

Tas ir pavisam kas jauns! Kvass no cigoriņiem ir bagāts ar vitamīniem, organiskajām skābēm, minerāliem. Tas lieliski veldzē slāpes karstā laikā. Tas noderēs arī, ja ir disbakterioze, gastrīts vai pazemināts skābes līmenis vai pazemināts vīrišķā spēka līmenis. Tā kā tas ir fermentēts produkts, tas ir ļoti labs kuņģa un zarnu trakta mikroflorai.

Sastāvdaļas:

5 l ūdens

1 tējkarote citronskābes

1,5 tējkarotes sausā rauga

2 ēdamkarotes cigoriņu

500 g cukura

Pagatavošana:

Katlā ielejiet 5 litrus ūdens, pievienojiet visas sastāvdaļās, izņemot sauso raugu. Samaisiet visu, uzvāriet.

Noņemiet katlu no uguns, ļaujiet ūdenim atdzist līdz 40 grādiem, lai raugs neaizietu bojā. Nedaudz atdzisušā šķidruma ielejiet cita trauciņā un izšķīdiniet tajā raugu, tad lejiet atpakaļ katlā.

Kārtīgi visu samaisiet, uzlieciet katlam vāku un nolieciet silta vieta uz 3-4 stundām. Līdzko parādās putas, kvass ir gatavs. Ja putu par maz, atstājiet kvasu siltumā uz nakti.

Pēc tam lejiet kvasu pudelēs un lieciet vēsumā.

Vienkārša recepte, kā pagatavot mājas kvasu ar bērnības garšu was last modified: 8 jūlijs, 2019 by Edgars Bērziņš
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Esi uzmanīgs, ja plāno doties uz t/c “Spice”! Šobrīd tur ir bīstama situācija! (Video)
Nākamais raksts
“Šodien pie “Origo” piedzīvoju kaut ko prātam neaptveramu! Čigānu tantes ir bezkaunīgas!”

Citi lasīja

Vasara un odi: kā ar tiem cīnīties

08/06/2017

Nostaļģisks ēdiens no bērnības. Mani tuvinieki un...

10/01/2021

Paziņa atklāja, kāpēc cilvēki savās mājās dedzina...

27/02/2021

Omīte pateica, ko vajadzētu pagūt izdarīt pavasarī...

19/05/2020

Ja vēlies zaudēt svaru sakārto galvu un...

15/03/2017

Sagatavojies Laima slimībai un tiec galā ar...

22/06/2017

100 skaisti zēnu un meiteņu vārdi

21/05/2017

Skaistākie Gabriela Garsijas Markesa domugraudi par mīlestību...

25/04/2017

Neredzamie iemesli liekajam svaram. Par ko pastāstīja...

14/05/2019

ĒD un TIEVĒ: 1. daļa!

15/05/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Man ir divi bērni, bet vienu no viņiem es nevaru ciest un vēlos, lai viņa nebūtu…

  • Atrasta vairāk nekā nedēļu bezvēsts pazudusī 14 gadus vecā Lilita Vīdnere!

  • Tiek meklēti aculiecinieki ‼️‼️‼️

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top