manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Viesojoties Kaukāzā pārvedu mājās recepti un tagad baklažānus citādi vairs negatavoju!

Autors: Oga 04/03/2018

Baba ganuš ir populāra uzkodu mērce austrumos. To var baudīt gan kā piedevu, gan kā atsevišķu ēdienu kopā ar baltmaizi. Tas ir ļoti vienkārši pagatavojams, bet garšo fantastiski. Baba ganuš ir iecienīts ēdiens Turcijā, Izraēlā, Sīrijā, Indijā, Kaukāzā un citur. Atkarībā no lokācijas variējas tā gatavošanas recepte.

Dažās valstīs receptē ir iekļauta sezama sēklu pasta, kā arī var atšķirties jogurta pievienošana un garšvielu variācijas, bet nemainīga ir viena sastāvdaļa – cepts baklažāns. Tos var cept dažādos veidos gan cepeškrāsnī, gan uz atklātas uguns, gan uz pannas.

Sastāvdaļas

  • Baklažāni – 4 gab.;
  • Sezama sēklas 120 – 150 g.;
  • Olīveļļa 4 ēdamkarotes;
  • Ķiploks 1 – 2 daiviņas;
  • Citrons;
  • Sāls pēc garšas;
  • Kinza šķipsna;
  • Sarkanie pipari.

Pagatavošana

Baklažānus nomazgā, sagriež un liek cepeškrāsnī uz 40 minūtēm 175 grādu temperatūrā. Tad tos izņem no cepeškrāsns, noņem tiem miziņu un atdzesē. Ieberiet traukā sezama sēklas un sablenderējiet pastā. Pievienojiet ķiplokus, citronu sulu, sarkanos piparus, sāli, olīveļļu un samaisiet to visu viendabīgā masā. Pasniedziet mērci apsmidzinātu ar olīveļļu un apkaisītu ar kinzu.

соус из баклажанов

Baba ganušu var pasniegt dažādi, piemēram, ar svaigu lavašu, grauzdiņiem vai baltmaizi.

Labu apetīti! Neaizmirsti padalīties ar draugiem!

Viesojoties Kaukāzā pārvedu mājās recepti un tagad baklažānus citādi vairs negatavoju! was last modified: 4 marts, 2018 by Oga
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kā pagatavot prosas biezputru
Nākamais raksts
Meita uzraksta mammai sirdi plosošu vēstuli, jo viņa krāpj meitenes tēti

Citi lasīja

Siera kūka bez cepšanas

13/08/2017

Poļu torte “Karpata” – oriģināla un bezgala...

06/02/2018

Klasiskās un neatkārtojamās beļģu vafeles

24/11/2017

4 olas, 200 g biezpiena un 120...

02/09/2018

Asā vistas frikadeļu zupa

11/04/2019

Izraēliešu pīrādziņi “Burekas”: pati vienkāršākā un uz...

04/05/2019

Kabaču laika gardums – fiksās kabaču ripiņas...

23/08/2018

Vienreizēja mīkla pannā ceptiem pīrādziņiem vai belašiem

07/06/2019

10 minūšu picas mīkla kā tikko no...

18/02/2018

Siera kūka ar iebiezināto pienu, kas nav...

23/11/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Tiek meklēti aculiecinieki ‼️‼️‼️

  • “Meitiņ, nopērc man trīs granātabolus, es tos apēdīšu un man uzreiz kļūs labāk.” Bet meitene sāka raudāt – maciņš bija tukšs

  • Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros desertu. Vīrs pēc šī nēsā mani uz rokām

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top