manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Pasaulē

Draudzene no Itālijas atklāj, kā izcept gardu ciabatas maizi mājas apstākļos. Cepu tikai tādu

Autors: Edgars Bērziņš 09/09/2023

Pagatavošana:

1. Izsijā miltus (400 g) dziļā traukā, kurā iejauksiet mīklu. Pievienojiet sāli un samaisiet.

2. Ieber raugu siltā ūdenī (viss pareizi, 2 grami rauga uz 400 ml ūdens). Pēc tam lēnām raugu ar ūdeni lej miltos, visu samaisa, līdz izveidojas šķidra mīkla.

3. Un nu galvenais: pārklāj traukam ar mīklu dvielīti un atstāj mīklu istabas temperatūrā rūgt aptuveni 12-20 stundas.

Tieši pateicoties tam mīkla sanāk tāda, kādai jābūt ciabatā.

4. Ber atlikušos 50 gramus miltu uz galda, uzmanīgi liek virsū mīklu, nedaudz pamīca un uzliek virsū kādu trauku. Ļauj pastāvēt vēl 2-3 stundas.

5. Cepeškrāsni kopā ar formu, kurā cepsies maize uzkarsē līdz 250 grādiem. Mīklu liek karstā formā ar apakšējo pusi uz augšu, lai tā būtu ar miltiem. Liek cepeškrāsnī. Apakšā jāliek trauks ar ūdeni.

6. Maizi cep 20 minūtes tvaikos. Pēc tam izņem ūdens trauku un cep vēl 15 minūtes.

Ir vērts cept šo maizi mājās. Galvenokārt tāpēc, ka jūs zināsiet no kā tā sastāv. Otrkārt, tā ir unikāla iespēja nogaršot to svaigu. Treškārt, mājās sanāk garšīgāk.

Ciabatu pasniedz pie zupām, pie otrajiem ēdieniem, to ēd vienkārši tāpat vai arī izmanto par pamatu citam itāļu nacionālajam ēdienam – brusketai. Tāpat šī recepte noderēs tiem, kam garšo baltmaize, bet kas nevēlas uztraukties par savu formu.

Draudzene no Itālijas atklāj, kā izcept gardu ciabatas maizi mājas apstākļos. Cepu tikai tādu was last modified: 9 septembris, 2023 by Edgars Bērziņš

Lapas: 1 2

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kuru zodiaka zīmju sievietēm tā arī neizdosies apprecēties ar labu vīrieti
Nākamais raksts
Kad vīrietim pazūd mīlestība pret tevi, viņu nodod šīs 5 nejauši pateiktās frāzes

Citi lasīja

Bez vēsts pazudis 28 gadus vecais Rinalds;...

25/10/2017

Cik bieži patiesībā vajag mainīt un mazgāt...

05/01/2022

Arī Latvijā tik populārā “Fisher-Price” krēsliņš tiek...

14/04/2019

Kāpēc gudras saimnieces met sērkociņus ūdenī, kurā...

13/05/2023

Mana vecmāmiņa atklāj, kāpēc nevajag mazgāt veļu...

09/10/2023

Puisītis piedzimst „stāvoklī”

02/11/2017

Megana Mārkla atklāj, kāpēc šķīrusies no pirmā...

15/01/2020

Brīdina par bīstamiem zagļiem uz Polijas ceļiem!

07/05/2017

Baznīca, kas ar tevi notiek. Mati saceļas...

11/06/2019

Viss apgriezīsies kājām gaisā: Ko sola katrai...

06/10/2023

Seko mums

Oga




Populārākais

  • 5 vasarīgi salāti no jaunajiem kāpostiem: neprasīsies nekādi papildinājumi!

  • Dietologu pierādītas frāzes, kas programmē ķermeni tievēšanai

  • Kā pareizi pagatavot ķiploku ziemai dažās minūtēs. Našķēties varēsi pēc tam veselu gadu

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top