manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Kā mājas apstākļos pagatavot žāvētus ķiršus bez speciāliem aparātiem. Aromāts Jūs apreibinās!

Autors: Oga 02/07/2018

Žāvēšana ir īpašs pagatvošanas veids. Šādi pagatvotas ogas nav salīdzināmas ar saldētām, konservētām un citos veidos pagatavotām ogām.

Vispirms ogas būs jāvāra sīrupām bet pēc tam jāliek krāsnī vai speciālajā žāvētājā.

Obligāti soli pa solim sekojiet šai instrukcijai, lai ogas nepaliktu skābas. No 2,5 kg svaigu ķiršu Jūs iegūsiet 500 g žāvētu ķiršu un aptuveni puslitru sīrupa.

Ticiet man – tas ir tā vērts, jo galu galā Jūs iegūsiet produktu, ko pievienot kūkām, desertiem vai piedāvāt ciemiņiem uzkodā!

Sastāvdaļas

  • 2,5 kg ķiršu;
  • 1 kg cukura.

Pagatvošana

  1. Noskalojiet ķiršus zem tekoša ūdens. Ja ir aizdomas, ka ķirši ir tārpainini, uz 20 minūtēm iemērciet tos vieglā sālsūdenī un tad atkal noskalojiet zem tekoša ūdens.
  2. Atdaliet ogas no kauliņiem un apberiet ar cukuru. Lai ogas tā nostāv 4 – 5 stundas, lai no ogām iztek sula un tās būtu saldas.
  3. Tad sīrupu ieliejiet lielā katlā un uzvāriet. Tad sīrupā ielieciet ogas un maisot pavāriet kādas 10 minūtes.
  4. Tad sīrupu lejiet sterilizētās stikla burkās.
  5. Cepeškrāsns plāti pārklājiet ar pergamentu un izkārtojiet ķiršus tā, lai tie nesakaras.
  6. Uzregulējiet cepeškrāsni līdz 80 grādiem un ļaujiet ķiršiem karsēties 1,5 stundu. Pēc tam pazeminiet temperatūru līdz 50 grādiem un ļaujiet ogām karsēties vēl 2,5 stundas.
Kā mājas apstākļos pagatavot žāvētus ķiršus bez speciāliem aparātiem. Aromāts Jūs apreibinās! was last modified: 2 jūlijs, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Satriecoši: draudzene paskaidroja, kāpēc ledusskapī tur sūkli… Un viņa nav vienīgā!
Nākamais raksts
Divas tējkarotes dienā un aizmirstiet par gatsrītu, čūlām, aizcietējumiem un nierakmeņiem!

Citi lasīja

Septiņas mājās gatavotas mērces, kuras atstās ēnā...

01/02/2018

Gardumi, kas pagatavoti bez cepšanas

03/11/2017

Ilzes Jurkānes latviskais gaspačo

27/10/2017

“Divu sieru” vistas krūtiņa. Cepu svētkos līdzās...

11/12/2018

Fritēti banāni ar garšvielām

27/10/2017

Mikroviļņu krāsns: noslēpumi, par ko neviens nezina

24/10/2017

Īpaši salāti “Ruksītis” Cūkas gada sagaidīšanai

30/12/2018

Siera fondī! Izsmalcināta uzkoda, kuras pagatavošana prasīs...

15/12/2017

Kūka, kuru drīkst vienmēr – VIEGLĀ biezpiena-jogurta...

09/02/2018

Pufīgs un gards pīrāgs 5 minūtēs. Pagatavojams...

20/04/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Ieteicamie matu griezumi sievietēm pēc 40, lai izskatītos jaunāka (Foto)

  • Moderni plānu, vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (Foto)

  • Graduētais karē – lielisks veids, kā izmainīt savu uzskatu! 20 stilīgi varianti

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top