manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Kā mājas apstākļos pagatavot žāvētus ķiršus bez speciāliem aparātiem. Aromāts Jūs apreibinās!

Autors: Oga 02/07/2018

Žāvēšana ir īpašs pagatvošanas veids. Šādi pagatvotas ogas nav salīdzināmas ar saldētām, konservētām un citos veidos pagatavotām ogām.

Vispirms ogas būs jāvāra sīrupām bet pēc tam jāliek krāsnī vai speciālajā žāvētājā.

Obligāti soli pa solim sekojiet šai instrukcijai, lai ogas nepaliktu skābas. No 2,5 kg svaigu ķiršu Jūs iegūsiet 500 g žāvētu ķiršu un aptuveni puslitru sīrupa.

Ticiet man – tas ir tā vērts, jo galu galā Jūs iegūsiet produktu, ko pievienot kūkām, desertiem vai piedāvāt ciemiņiem uzkodā!

Sastāvdaļas

  • 2,5 kg ķiršu;
  • 1 kg cukura.

Pagatvošana

  1. Noskalojiet ķiršus zem tekoša ūdens. Ja ir aizdomas, ka ķirši ir tārpainini, uz 20 minūtēm iemērciet tos vieglā sālsūdenī un tad atkal noskalojiet zem tekoša ūdens.
  2. Atdaliet ogas no kauliņiem un apberiet ar cukuru. Lai ogas tā nostāv 4 – 5 stundas, lai no ogām iztek sula un tās būtu saldas.
  3. Tad sīrupu ieliejiet lielā katlā un uzvāriet. Tad sīrupā ielieciet ogas un maisot pavāriet kādas 10 minūtes.
  4. Tad sīrupu lejiet sterilizētās stikla burkās.
  5. Cepeškrāsns plāti pārklājiet ar pergamentu un izkārtojiet ķiršus tā, lai tie nesakaras.
  6. Uzregulējiet cepeškrāsni līdz 80 grādiem un ļaujiet ķiršiem karsēties 1,5 stundu. Pēc tam pazeminiet temperatūru līdz 50 grādiem un ļaujiet ogām karsēties vēl 2,5 stundas.
Kā mājas apstākļos pagatavot žāvētus ķiršus bez speciāliem aparātiem. Aromāts Jūs apreibinās! was last modified: 2 jūlijs, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Satriecoši: draudzene paskaidroja, kāpēc ledusskapī tur sūkli… Un viņa nav vienīgā!
Nākamais raksts
Divas tējkarotes dienā un aizmirstiet par gatsrītu, čūlām, aizcietējumiem un nierakmeņiem!

Citi lasīja

Divkrāsu biezpiena sacepums. Bezgala garšīgi un viegli...

09/02/2019

Ātrākais krēms, kāds gatavots! Vajadzīgas 2 sastāvdaļas...

23/04/2019

Itālijā par šo atdod milzu naudu, bet...

15/12/2018

Recepte, kas apgriezīs kājām gaisā Jūsu uzskatus...

28/09/2018

Šašlika cienītājiem: 5 labākās marinādes

13/05/2017

Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!

02/10/2018

Gurķi sinepju marinādē

10/05/2019

Mikroviļņu krāsns: noslēpumi, par ko neviens nezina

24/10/2017

Minskas restorāna firmas salāti “Orlando”

27/09/2018

Lieliskas idejas olu krāsošanai un pamācība Lieldienu...

14/04/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Arī mūsu lielais talants Kristaps Porziņģis parāda savu nostāju‼️‼️‼️

  • Kā pareizi pagatavot ķiploku ziemai dažās minūtēs. Našķēties varēsi pēc tam veselu gadu

  • UZMANIETIES! LAURA SAMFRĪDE, meitene, kura apkrāpj māmiņas un izvilina naudu!

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top