manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Kabaču laika gardums – fiksās kabaču ripiņas ar sieru un tomātiem

Autors: Oga 23/08/2018

Kabaču laikā bieži vien gribas pagatavot, bet īsti nezini ko. Lūk ļoti vienkārša, bet garšīga recepte fiksam kabaču ēdienam, kas derēs gan kā pamatēdiens, gan piedeva gaļas ēdieniem. 

Sastāvdaļas – nepāraudzis kabacis, ķiršu tomātiņi, siers, pāris daiviņas ķiploka, sāls, pipari, citas garšvielas – pēc garšas un gaumes, mērce, piemēram, tomātu vai kāda cita (var arī nelikt), pāris karotes grieķu jogurta, eļļa, zaļumi (dilles, lociņi, pētersīļi…).

Pagatavošana – cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru, kabaci sagriež ~ 1cm biezās ripiņās, kārto uz pannas. Tiem uzpilina nedaudz eļļas, pārkaisa ar nedaudz sāli, pipariem. Virsū liek uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus (1-2 daiviņas uz kabača). Bļodā sarīvē sieru, pāris ķiploka daiviņas (vairāk vai mazāk – pēc vēlēšanās), var pievienot pāris karotes kādu mērci, piemēram, tomātu mērci, ja garšo. Es izmantoju vegānisku mērcīti, kas pagatavota no baklažāna un ķiplokiem (vienkārši gāju tai garām lielveikalā, ieraudzīju, paņēmu). Visu samaisa. Pagaršo, papildina ar sāli, garšvielām (piemēram, garšaugu maisījums dārzeņiem). Pieliek 1-2 karotes grieķu jogurta, lai masa “slapjāka”. Nobeigumā pievieno sasmalcinātus zaļumus. Masu liek virsū kabaču ripiņām un tomātiem. Ripiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos ~25-30 minūtes, kamēr kabacis gatavs (nav ciets, bet arī – ne galīgi izjucis).

Bauda ar krējumu, grieķu jogurtu, kādu mērci – pēc vēlēšanās. Gardi gan atsevišķi, gan kā piedeva gaļas ēdieniem.

Avots

 

Kabaču laika gardums – fiksās kabaču ripiņas ar sieru un tomātiem was last modified: 23 augusts, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Policijas busiņš taranē motociklistu; Cietušajam vaļējs kājas lūzums (+FOTO)
Nākamais raksts
“Esmu labiņa” jeb kas ir “Mātes Terēzes sindroms”

Citi lasīja

Gurķi sinepju marinādē

10/05/2019

Kūka, kuru drīkst vienmēr – VIEGLĀ biezpiena-jogurta...

09/02/2018

Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu

26/01/2019

Skābā krējuma kūka – pagatavošanai vien 15...

27/05/2017

Ātrā ķirbju un ābolu kūka ar iebiezināto...

20/10/2018

Mazkaloriju deserts ar fantastisku garšu, tādu nevar...

13/06/2017

Mājās gatavoti Bounty batoniņi

07/05/2017

Zemeņu ievārījums kā marmelāde: 5 neparastas, bet...

09/05/2019

Profitroļi – ļoti vienkārši pagatavojami pīrādziņi

29/11/2018

Brīnumgards sezonas ēdiens – kabaču pankūkas! Neprātīgi...

18/07/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Bērnības garša! Bezgala garšīgi žagariņi no kefīra mīklas

  • Pozitīvi! Svētdien saule mīsies ar mākoņiem un gaiss iesils līdz +25 grādiem

  • Ebrejiem ir savas zodiaka zīmes! Atklāj ko jaunu par sevi!

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top