manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Es noliku savu jaundzimušo dēlu uz sievas rokām....
Nostalģiskas atmiņas: Cik daudz preces un ko varēja...
Draudzene visu laiku met veļasmašīnā folijas bumbiņu. Sapratu...
Atradu jaunu veidu, kā notīrīt veco apdegušo katlu....
Kāpēc vajag pievienot kartupeļu cieti cepjot akniņu. Sapratu...
Kāpēc gudra saimniece nekad neizmetīs mandarīnu miziņas. Es...
Savas mājas aizkarus izmetu laukā. Tikai viena stunda...
Izdomāju vairākus jaunus un gardus zupu veidus. Uztaisīju...
Kā “hruščovenes” dzīvoklī pašam uztaisīt vieglu un skaistu...
Kādi ēdienu veidi uz svētku galda parāda, ka...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Mājās gatavoti Bounty batoniņi

Mājās gatavoti Bounty batoniņi

Mājās gatavoti Bonty batoniņi

Mājās gatavoti Bonty batoniņi

Garšo Bounty šokolāde? Tad šī recepte ir domāta Tev. Šīs ir vienas no manām mīļākajām konfektēm. Garša ir debešķīga.

Kokosriekstu skaidiņas, kondensētais piens, piena šokolāde

Kokosriekstu skaidiņas, kondensētais piens, piena šokolāde


Sastāvdaļas:

  • Kokosriekstu skaidiņas 500 g
  • Iebiezinātais piens ar cukuru 397 g
  • Piena šokolāde 250 g

Pagatavošana:

  1. Traukā izber kokosriekstu skaidiņas.
    Kokosriekstu skaidiņas

    Kokosriekstu skaidiņas

     

  2. Pievieno klāt iebiezināto pienu un visu kārtīgi samaisa.
  3. Iebiezinātais piens ar kokosu skaidiņām

    Iebiezinātais piens ar kokosu skaidiņām

  4. No iegūtās masas taisa batoniņus vai tādu formu, kas labāk patīk.
    Veido batoniņus

    Veido batoniņus

  5. Iegūtos batoniņus kārto uz režģa, vai trauka un liek saldētavā uz 20-30 minūtēm.
    Bounty batoniņi

    Bounty batoniņi

  6. Ūdens peldē izkausē šokolādi.
    Kausēta šokolāde

    Kausēta šokolāde

  7. Ņem no saldētavas kokosriekstu konfektes un mērcē šokolādē, lai tā vienmērīgi noklāj visu konfekti. Ja palikušas kokosriekstu skaidiņas, var apbērt ar tām.
    Noklāj ar šokolādi

    Noklāj ar šokolādi

  8. Saliek visu traukā un liek vēsā vietā, lai šokolāde sacietē.
    Gatavos batoniņus pēc izvēles apkaisa ar kokosa skaidiņām

    Gatavos batoniņus pēc izvēles apkaisa ar kokosa skaidiņām

    Avots: http://amam.lv

Mājās gatavoti Bounty batoniņi was last modified: maijs 7th, 2017 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Pasaules slavenu sieviešu domu graudi par dzīvi
Nākamais raksts
Kā mēs uzņemamies citu problēmas…

Citi lasīja

Kā mājās pagatavot gardo un latviešu mīlēto...

03/01/2018

Gardo makarūnu recepte

03/11/2018

Mūžu dzīvo, mūžu mācies. 30 knifi, lai...

19/02/2019

Zemeņu deserts ar biezpienu un zefīriem

25/06/2018

Fritēti banāni ar garšvielām

27/10/2017

Avokado šokolādes krēms

14/03/2017

Pildīti kartupeļi

18/10/2017

Gardie biezpiena plācenīši

15/11/2017

Bezgala aromātiskā ķiploku bagete

14/12/2018

Gaisīgs šokolādes – biezpiena muss, kas nekaitē...

07/03/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Atradu jaunu veidu, kā notīrīt veco apdegušo katlu. Mani piederumi tagad izskatās kā jauni

  • Draudzene visu laiku met veļasmašīnā folijas bumbiņu. Sapratu iemeslu un daru tieši tāpat

  • Kāpēc vajag pievienot kartupeļu cieti cepjot akniņu. Sapratu iemeslu un vienmēr lieku klāt

Jaunākais

  • Es noliku savu jaundzimušo dēlu uz sievas rokām. Lai vēl pēdējo reizi viņš sajūt mammu…

  • Nostalģiskas atmiņas: Cik daudz preces un ko varēja kādreiz nopirkt par 3 latiem (Foto)

  • Draudzene visu laiku met veļasmašīnā folijas bumbiņu. Sapratu iemeslu un daru tieši tāpat

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top