4. Pa to laiku gatavo pildījumu. Kartupeļus, sīpolus nomazgā, nomizo un sagriez kubiņos. Vistu vienkārši sagriez kubiņos.
5. Uzlej pildījumam eļļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisi.
6. Sadali mīklu 10-12 daļās. No katras veido bumbiņu, pēc tam to izveltnē vienādos plānos aplīšos.
7. Vidū liec pildījumu un izveido kaut ko līdzīgu mantām, mīklu ņem uz centru tā, lai augšpusē pīrāgs pilnībā nenoslēgtos, lai paliek neliela atvere.
8. Pārzied pīrādziņus ar olas dzeltenumu, lai būtu skaista krāsa un liec cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem uz 35 minūtēm.
Šo ēdienu var gatavot kaut katru dienu, jo to var pagatavot ātri. Bieži gan gatavot nevajag, jo ēdiens ir ļoti sātīgs.
Sākumā es biju uztaisījusi tikai nedaudz, lai pagaršotu un saprastu, vai vispār man sanāk kaut kas garšīgs. Bet vienu dienu nejauši virtuvē ienāca vīrs, pagaršoja vienu gabaliņu un bija tādā starā, ka es sapratu – esmu trāpījusi uz pareizo ēdiena gatavošanas veidu.
Tamdēļ nācās taisīt vēl vairāk porcijas, lai pietiktu visai ģimenei.