No rītiem auzu pārslas var ņemt ne tikai, lai uzvārītu putru garšīgu putru, ko esam pieraduši ik pa laikam ēst.
Nezinu kā jums, bet no rītiem parasti nav pārāk daudz laika, lai uztaisītu gardas brokastis, jo pēc tam ir jāsteidzas uz darbu. Tāpēc parasti mērķis ir uztaisīt kaut ko ātri un garšīgi. Tāpēc ledusskapī, kas pa rokai pagadās, tad to parasti arī ātri uztaisa. Ja pavisam maz laika, tad tas parasti ir kāda maizīte ar tēju. Ja tomēr ir mazliet vairāk laika, tad mana omīte atklāja vienu citu labu brokastu ēdienu.
Izrādās, ka no tām var pagatavot visai oriģinālu ēdienu, kuru labprāt apēdīs visi, ne tikai mazuļi. Ir iespējams pasniegt brokastīs saviem tuviniekiem kabaču pīrāgu ar auzu pārslām, viņi noteikti to atzinīgi novērtēs.
Šis ēdiens ir visai patīkams. Tas sanāk sātīgs un gards, tāpēc būs sajūta, ka enerģija ir visai dienai. Izmantot kviešu miltus šoreiz jums nenāksies.
Izlasi vēl:
- DRAUDZENE NO ITĀLIJAS ATKLĀJ, KĀ IZCEPT GARDU CIABATAS MAIZI MĀJAS APSTĀKĻOS. CEPU TIKAI TĀDU
- KĀ GUDRAS SAIMNIECES CEP PLĀNĀS PANKŪKAS. VĪRS PĒC TĀDĀM PĒRK MAN PUĶES
- KAD VĪRIETIM PAZŪD MĪLESTĪBA PRET TEVI, VIŅU NODOD ŠĪS 5 NEJAUŠI PATEIKTĀS FRĀZES
Kā pagatavot kabaču pīrāgu ar auzu pārslām uz pannas
Maza viltībiņa. Kad piebērsiet auzu pārslas sarīvētajiem kabačiem, atstājiet tās uzbriest vismaz uz 10 – 15 minūtēm. Pa to laiku kabačiem izdalīsies sula. No tās auzu pārslas uzbriedīs. Rezultātā jums sanāks pīrāga cepšanai nepieciešamās konsistences masa.
Ej uz nākamo lapu un uzzini, kādas sastāvdaļas ir jāizmanto!