manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izdomāju, kā pareizi kopt vijolītes, lai tās ziedētu...
Omīte atklāja savu noslēpumu, kā uztaisīt marinētus gurķus...
Iepriekš es jutos kā pelēkā pele. Aizgāju pie...
Atklāj iemeslu, kāpēc 82 gadus vecais leģendārais aktieris...
Ko nepieciešams darīt sievietēm pēc 50 gadu vecuma,...
Izrādās līdz šim es nepareizi mazgāju spilvenus. Kā...
Visus šos gadus es putraimus uzglabāju nepareizi. Omīte...
Kā sievietei pēc 50 ģērbties pavasarī, lai izskatītos...
Man ir pāri 40, bet tikai tagad uzzināju,...
Manai mīļākajai jakai spalīsa rāvējslēdzējs. Kā to vienkārši...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Padomi

Mana omīte izskaidroja, kādēļ vistas krūtiņu vajag apliet ar olu dzeltenumu

Ne visām saimniecēm patīk gatavot vistas fileju. Nav jau brīnums, līdz ko nedaudz to pārcepsi, tā tūlīt kļūs sausa un negaršīga. Tieši tāpēc piedāvājam vienkāršu un drošu recepti sulīgai vistas filejai.

Šī recepte ir pavisam vienkārša.

Filejas pagatavošanai nevajag daudz sastāvdaļu un laika. Esi droša, sanāks ļoti garšīgi, neparasti un gaļa būs neiedomājami maiga. Kā bonusu tu stāsta beigās saņemsi mazu video, kurā parādīts viss pagatavošanas process no sākuma līdz beigām.

Sastāvdaļas:

2 vistas filejas

3 olas

1 tējkarote garšvielu vistai (pēc garšas)

2 ķiploka daiviņas

1 tējkarote sāls

2 ēdamkarotes kartupeļu cietes

Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Vispirms sagriež fileju strēmelēs. Svarīgi gaļu griezt šķērsām šķiedrām – tā gaļa būs sulīgāka un maigāka. Pēc tam katru strēmelīti no abām pusēm padauzām viegli ar naža aso pusi, lai garšvielas labāk ievilktos.

2. Bļodiņā ar vistas filejas strēmelēm iesitam olu dzeltenumus. Tad pievienojam sasmalcinātus ķiplokus, garšvielas un sāli. Ja tavās garšvielās jau ir sāls, raugies, lai nepieber sāli par daudz. Visu  labi samaisi un atstāj marinēties uz 20 minūtēm.

3. Kad fileja iemarinējusies, pārber filejas strēmelītes ar kartupeļu cieti, labi samaisi, tā fileja būs sulīgāka.

4. Tad sakuļam olu baltumus ar šķipsniņu sāls, līdz izveidojas bagātīgas putas. Liekam katru strēmelīti filejas olu baltumā un uzreiz liekam cepties pannā, sakarsētā eļļā. Uz vidējas uguns cepam pa 2 minūtēm katru pusi. Gatavs!

Un te arī apsolītais video, kurā varat redzēt visu filejas pagatavošanas procesu:

Protams, šādi pagatavotu vistas fileju vislabāk būtu pasniegt ar jaunajiem kartupelīšiem un svaigiem dārzeņiem. 

Par laimi, vasaras sezonā tie ir brīvi pieejami. Kādas sulīgas vistas filejas pagatavošanas receptes ir zināmas tev? Droši dalies pieredzē komentāros! Labu apetīti!

Mana omīte izskaidroja, kādēļ vistas krūtiņu vajag apliet ar olu dzeltenumu was last modified: janvāris 1st, 2022 by administrator
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kādi ēdieni ir jāliek uz galda svētkos un dzimšanas dienās, lai sajūsmā būtu vīrs un visi pārējie viesi
Nākamais raksts
Cik bieži patiesībā vajag mainīt un mazgāt gultas veļu. Es to nezināju…

Citi lasīja

Sirsnīgi vārdi Mātes dienā

11/05/2017

Kam nav jābūt kārtīgas saimnieces mājās. Vairākas...

07/03/2021

Par ko nezināja mūsu vecmāmiņas: Kāpēc mannā...

26/07/2018

Ja cilvēki zinātu par nātru dziedinošajām īpašībām,...

07/03/2019

Mēs ēdam to katru dienu. Uzmanību, lūk,...

27/05/2019

STOP! Neēd vairs tunci. Lūk kas ar...

02/12/2017

Mammas, nepieļaujat šo kļūdu ar saviem bērniem!...

16/02/2020

Kā var viegli izaudzēt vijolīti no lapas

19/07/2021

Pilns pārbaudīts vajadzīgo ārstniecības preparātu saraksts, kuram...

15/08/2019

Matu griezumi, kas Jūs padarīs jaunākas… Sievietēm...

19/02/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • NODERĪGI: Dārzi Latvijā, kas piedāvā pašiem lasīt zemenes!

  • 6 labākie dabīgie mēslojumi tomātiem – nožēlosiet, ja nepamēģināsiet!

  • Kāpēc ir nepieciešams kaltēt jasmīnu ziedus

Jaunākais

  • Izdomāju, kā pareizi kopt vijolītes, lai tās ziedētu ilgi un kupli. Draudzenes prasa izskaidrot

  • Omīte atklāja savu noslēpumu, kā uztaisīt marinētus gurķus ziemai ar citronu. Mans vīrs ir starā

  • Iepriekš es jutos kā pelēkā pele. Aizgāju pie stilista un draugi mani neatpazina (Foto)

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top