Šis sākotnēji neparastais salikums – ķiploki un sarkanvīns – apvieno šo abu produktu labākās un lietderīgākās īpašības.
Maisījums, ko iegūstam no sarkanvīnā mērcētiem ķiplokiem dziedina daudzas slimības, attīra asinis, stiprina imūnsistēmu, izvada sliktos holesterīnus, uzlabo sirds un asinsvadu darbību, izvada no organisma liekos sāļus, dod enerģiju un cīnās ar dažādām infekcijām.
Jums būs nepieciešams:
- 12 ķiploka daiviņas;
- Puslitrs augstas kvalitātes sarkanvīns,
Nomizotus ķiplokus lieciet burkā un aplejiet ar vīnu. Mēs iesakām izmantot ķiplokus, kas ir nevis pirkti veikalā, bet gan no saimniecībām, jo tie nebūs piesārņoti ar ķimikālijām.
Veikalā pirkti ķiploki satur vairāk arsēnu un tāpēc to ārstnieciskās īpašības ir krietni vājākas.
Šo maisījumu slēgtā burkā divas nedēļas uzglabājiet tumšā telpā. To iesaka vismaz reizi dienā sakratīt. Pēc divām nedēļām šķidrumu izlej caur sietu un uzglabā necaurspīdīgā traukā.
Šī eliksīra kursu var iziet vismaz divas reizes gadā un mēnesi no vietas dzer 2 – 3 tējkarotes dienā.