manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Pasaulē

Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

Autors: Edgars Bērziņš 06/08/2023

Kur radušies kāpostu tīteņi?

Tradicionāli uzskata, ka tas ir sens slāvu ēdiens. Taču izrādās, ka tos gatavo visā pasaulē. Grieķijā kāpostu lapas aizstāj ar vīnogu lapām, dažos citos apgabalos – ar jaunajām biešu lapām.

Arī pildījums var būt visdažādākais. Rīsi, griķi, grūbas, putraimi, kukurūzas putraimi, bet var gatavot arī ar sēnēm un dārzeņiem. Tīteņus gatavo praktiski visās Eiropas valstīs, tikai nosaukumi ir dažādi. Tīteņus gatavo arī Korejā un Ķīnā!

Un nu pie lietas. Dalos ar padomiem, kas padarīs jūsu tīteņus tādus, ka tie pazudīs no galda vienā momentā.

Ideālu kāpostu tīteņu pagatavošanas noslēpums

Vajadzēs:

* Kāpostu ar labām, veselām lapām (lapas novārīt);

* Apaļos rīsus, jo tiem nepiemīt salipšana;

* Malto gaļu (½ cūkgaļas + ½ liellopa gaļas);

* Sīpolus, burkānus un ķiplokus – uz pannas apceptus;

* Rīsus novārīt līdz pus gatavībai;

* Sajaukt rīsus ar malto gaļu un apceptajiem dārzeņiem;

* Sapildīt kāpostu lapas.

Un nu noslēpums, kuru vajadzētu zināt ikvienai saimniecei, lai tīteņi izdotos pilnībā lieliski.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas was last modified: 6 augusts, 2023 by Edgars Bērziņš

Lapas: 1 2

1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kā jāsēj dilles un pētersīļi augustā: uzdīgs pēc 5 dienām
Nākamais raksts
Pieredzējusi saimniece atklāj, kā garšīgi iesālīt zivi: 5 dažādi veidi. Pēc šī zivs garšos pat tiem, kam negaršo tā

Citi lasīja

Viļņā izsludināta ārkārtas situācija dēļ leģionāru slimības!...

12/03/2017

“All inclusive”? Viesnīcas ievieš jaunu noteikumu: neesi...

27/06/2017

Maksims Galkins atklāj ģimenes pārmaiņas: Es vairs...

18/10/2023

ATKAL PAZUDUSI! Zināms, ka Māru turēja gūstā...

14/01/2019

Sieviete 62 gadu vecumā aizbrauca uz ārzemēm....

23/10/2020

Princis Harijs un Megana krasi maina savu...

09/01/2020

Kā viegli tikt vaļā no lietoto apģērbu...

01/12/2023

Jauna informācija par traģisko ugunsgrēku Beļģijā, kurā...

15/11/2017

VIDEO. “Nāc šurp, nelieti! Klusē lops!” Žirinovskis...

17/09/2018

Nezināms vīrietis draud nogalināt M. Šūmahera bērnus

27/05/2017

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Kā cīnīties pret laputīm, lai nekaitētu puķēm: pieredzējušu dārzkopju padomi

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

  • Pieredzējis dārznieks atklāj, kā un kad stādīt sīpolus ziemai, lai raža būtu lielāka nekā kaimiņiem

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top