manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Pasaulē

Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

Autors: Edgars Bērziņš 06/08/2023

Kur radušies kāpostu tīteņi?

Tradicionāli uzskata, ka tas ir sens slāvu ēdiens. Taču izrādās, ka tos gatavo visā pasaulē. Grieķijā kāpostu lapas aizstāj ar vīnogu lapām, dažos citos apgabalos – ar jaunajām biešu lapām.

Arī pildījums var būt visdažādākais. Rīsi, griķi, grūbas, putraimi, kukurūzas putraimi, bet var gatavot arī ar sēnēm un dārzeņiem. Tīteņus gatavo praktiski visās Eiropas valstīs, tikai nosaukumi ir dažādi. Tīteņus gatavo arī Korejā un Ķīnā!

Un nu pie lietas. Dalos ar padomiem, kas padarīs jūsu tīteņus tādus, ka tie pazudīs no galda vienā momentā.

Ideālu kāpostu tīteņu pagatavošanas noslēpums

Vajadzēs:

* Kāpostu ar labām, veselām lapām (lapas novārīt);

* Apaļos rīsus, jo tiem nepiemīt salipšana;

* Malto gaļu (½ cūkgaļas + ½ liellopa gaļas);

* Sīpolus, burkānus un ķiplokus – uz pannas apceptus;

* Rīsus novārīt līdz pus gatavībai;

* Sajaukt rīsus ar malto gaļu un apceptajiem dārzeņiem;

* Sapildīt kāpostu lapas.

Un nu noslēpums, kuru vajadzētu zināt ikvienai saimniecei, lai tīteņi izdotos pilnībā lieliski.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas was last modified: 6 augusts, 2023 by Edgars Bērziņš

Lapas: 1 2

1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Kā jāsēj dilles un pētersīļi augustā: uzdīgs pēc 5 dienām
Nākamais raksts
Pieredzējusi saimniece atklāj, kā garšīgi iesālīt zivi: 5 dažādi veidi. Pēc šī zivs garšos pat tiem, kam negaršo tā

Citi lasīja

Arī Latvijā tik populārā “Fisher-Price” krēsliņš tiek...

14/04/2019

38 gadu vecumā mirusi pazīstamā Krievijas dziedātāja...

16/03/2019

Kad vīrietim pazūd mīlestība pret tevi, viņu...

09/09/2023

Omīte izskaidroja, kuras garšvielas nevajag pievienot zupām

22/01/2022

Patiess stāsts: Kā latviete uzķērās uz ārzemju...

28/06/2017

Pakistānā meiteni izvaro pēc ciema padomes lēmuma...

27/07/2017

Francijas pirmā lēdija atklāj, kas jādara, lai...

20/12/2022

Atrasts Somijas politiķis, kuru meklēja arī Latvijā....

15/11/2018

Jaunā māmiņa brīdina par BĪSTAMU sauļošanās krēmu

20/06/2017

Kā gudra saimniece vienkārši atbrīvojas no dzelteniem...

12/09/2023

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Pieredzējis dārznieks atklāj, kā un kad stādīt sīpolus ziemai, lai raža būtu lielāka nekā kaimiņiem

  • Vecmamma atklāj, vai kāpostu tīteņi ir jāapcep pirms sautēšanas

  • Ebrejiem ir savas zodiaka zīmes! Atklāj ko jaunu par sevi!

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top