- Pankūkas ar olu pildījumu.
Sastāvs: 4 olas, 50 grami lociņi, 5-10 grami dilles, sāls. Cieti novārītās olas sarīvē, lociņus un dilles sasmalcina un apcep. Visu sajauc, pievienojot sāli pēc garšas.
- Pankūkas ar biezpiena pildījumu.
Sastāvs: 500 grami biezpiens, 1 olas dzeltenums, 2 ēdamkarotes cukurs, 50 grami rozīnes. Satrin biezpienu ar cukuru un olas dzeltenumu. Rozīnes, pirms lietošanas aplej ar vārītu ūdeni, notecina un pievieno biezpienam.
- Pankūkas ar vistas gaļas pildījumu.
Sastāvs: 1 vistas krūtiņa, 10 grami dilles, 2 vārītas olas, sāls, pipari. Vārītu vistas gaļu izmaļ caur gaļas mašīnu, dilles smalki sagriež, olas sarīvē uz rupjās rīves. Visu sajaus, sāls un pipari pēc garšas.
- Pankūkas ar sēņu pildījumu.
Sastāvs: 500 grami sēnes, 2 sīpoli, sāls, pipari.
Apcep sēnes un sīpolus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
- Pankūkas ar desas pildījumu.
Sastāvs: 200 grami vārītās desas, ½ tējkarote sinepes, 50 grami krējums, 100 grami siers. Samaļ desu, sieru sarīvē, pievieno sinepes un krējumu un samaisa, pildījums gatavs!
- Pankūkas ar aknu pildījumu.
Sastāvs: 500 grami aknas ( cūkas vai liellopa), 2 sīpoli, 1 burkāns, 3 olas, sāls, pipari. Apcep aknas un sīpolus un burkānu. Pievieno vārītas olas ( sarīvētas uz rupjās rīves), sāli un piparus pēc garšas.
- Pankūkas ar gaļas pildījumu.
Sastāvs: 500 grami maltas gaļas, 1 sīpols, sāls, pipari. Apcep malto gaļu un sīpolu. Pievieno sāli un piparus.
- Pildījums ar šķiņķi un sieru.
Sastāvs: 300 grami šķiņķis, 150 grami siers, 2-3 vārītas olas, sāls. Šķiņķi sagriež salmiņos, sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves. Sāli pievieno pēc garšas.
- Pildījums ar žāvētām aprikozēm.
Sastāvs: 300 grami biezpiens, 100 grami žāvētas aprikozes, 1 ēdamkarote cukurs. Aprikozes smalki sagriež , biezpienu satrin ar cukuru. Visu kārtīgi sajauc.
- Pankūkas ar vārītas liellopu gaļas pildījumu.
Sastāvs: 500 grami liellopu gaļas, 1 sīpols, 20 grami augu eļļa, sāls. Izvārīto liellopu gaļu ( vāra apmēram pusotru stundu) izmaļ caur gaļas mašīnu, sīpolu smalki sagriež un apcep eļļā, pievieno gaļu un sāli.
- Pankūkas ar pilnpienu.
Vārīto pilnpienu var izmatot kā pildījumu. Nevārīto vienkārši pārlej pankūkām.
- Pankūkas ar laša vai foreles pildījumu.
Sastāvs: mazsālīts lasis vai forele un kausēts siers. Mazsālīto zivi sagriež un sajauc ar kausēto sieru. Var pievienot zaļumus.
- Pankūkas ar pūdercukuru.
Pūdercukuru vienkārši pārkaisa pankūkām. Var izdekorēt, piemēram izgriežot no papīra sirsniņu, uzliekot uz pankūkas un tad pārkaisot pūdercukuru.
- Pankūkas ar maltās gaļas un rīsu pildījumu.
Apcep malto gaļu kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Rīsus novāra. Visu kārtīgi samaisa, pievieno sāli pēc garšas.
- Pankūkas ar karamelēm.
Sastāvs: 4 ēdamkarotes cukurs, 1/2 ēdamkarote ūdens, 0,5 grami vaniļas. Katliņā ieber cukuru, vaniļas cukuru, pielej ūdeni. Vāra, kamēr gaiši brūns. Iegūto karameli pārlej pankūkām.