Šo bageti Jūs pagatavosiet vien pāris minūšu laikā un tā būs ideāla uzkoda pie vīna!
Sastāvdaļas
- 1 bagete (visgaršīgākā būs baltmaize, bet ja vēlaties veselīgāk tad labi derēs pilngraudu bagete);
- 3 – 4 ķiploku daiviņas;
- Jebkuri sakapāti zaļumi – dilles, pētersīļu u.c.;
- Rīvēts cietais siers 50 g;
- Sāls un pipari pēc garšas;
- 50 g sviesta.
Pagatavošana
Bageti sagriež biezās šķēlēs, tā, lai bagetes apakša paliktu vienā veselumā. Sviestu samaisa ar zaļumiem, sieru, izspiestu ķiploku, sāli, pipariem. Dāsni ieziež zaļumu sviestu bagetē, katrā spraugā un bageti satin folijā. Liek uz 200 grādiem cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes. Šādu maizi var likt arī saldētavā un cepts, kad ierodams viesi.
Labu apetīti!