Pupiņas ļoti pelnīti ir iekļautas noderīgo pākšaugu sarakstā, jo tajās ir daudz olbaltumvielu, bet tajā pašā laikā kalorijām zemas. Tās ir arī ļoti barojošas un uzlabo gremošanu. Pupiņas mums pieejams cauru gadu, ja ne svaigā veidā, tad tās kaltējam vai arī izmantojam konservētas.
Sastāvdaļas:
- 1 paprika;
- 2 seleriju kāti;
- 2 gurķi;
- 200 g sarkano pupiņu;
- 2 tomāti;
- Puse sīpola;
- 300 g pekinas kāposta;
- 200 g korejas burkānu;
- 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas;
- Sāls un pipari.
Pagatavošana:
Visus dārzeņus, izņemot sīpolus, sagriež lielos kubos. Kāpostus pēc iespējas plānāki. Pupiņas pievienojiet dārzeņiem, burkāniem, garšvielām, sajauc ar eļļu un labi samaisa.