Esam pārliecināti, par šo kūku jūsu viesi būs sajūsmā! Un sabojāt to nav iespējams, pat, ja jūs patiešām mēģināsiet.
Pamatnei:
- 140g Oreo cepumu ar šokolādes pildījumu
- 30 g kausēta sviesta
Biezpiena masas kārtai:
- 400 g biezpiena
- 200 g kausēta baltā šokolāde
- 150 g krējuma (33%)
- 2 smalki sadrupināti Oreo cepumi
- 1 ēdamk. ātri šķīstošs želatīns
- putukrējums un zemenes dekorēšanai
Pagatavošana:
Cepumus ar sviestu sasmalcina blenderī, līdz maisījums ir līdzīgs slapjām smiltīm. Masu viendabīgi ieklāj formā, spaidot to ar karoti vai pirkstiem. Lieciet ledusskapī uz 20 minūtēm.
Izmērcējiet želatīnu 4 ēdamkarotēs auksta vārīta ūdens, mērcējiet uz iepakojuma minēto laiku.
Bļodā lieciet biezpienu, krējumu un izkausēto šokolādi. Blendējot pulsa režīmā saputojiet viendabīgu masu.
Želatīnu uzsildiet mikroviļņu krāsnī, līdz tas izšķīst un pievienojiet sakultajam biezpienam. Vēlreiz kārtīgi sakuliet.
Pieberiet cepumu drupačas, samaisiet un klājiet masu formā virs pamatnes.
Lieciet ledusskapī uz pāris stundām, lai pilnībā sastingst. Pirms pasniegšanas, uzmanīgi izņemiet no formas un rotājiet ar putukrējumu un zemenēm.
Labu apetīti!