Ieva Bondare iesaka interesantu tomātu rudens ražas recepti:
“Kad novācam pēdējo ražu un tomātu ir tik daudz, ka nevar uzreiz apēst, tad gatavojam ziemai (drīzāk rudenim, jo apēdās ātri)!😉Jau otro gadu pēc kārtas gatavoju pēc mīļās Signe receptes un varu ieteikt arī citiem tomātu mīļiem!
5 stundas krāsnī uz 110 grādiem “žāvē” tomātiņus. Tad tomātiņus liek pa kārtai burkā lej klāt labu olīvelļu + ķiplociņi + rozmarīns + timiāna zariņš + baziliku + drusku sāls un pipari. Uzglabāt ledusskapī!
Mājās garantēta fantastiska smarža un garšīgs gala rezultāts burkā!
Lai skaista sestdiena mums visiem!🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅”