Sastāvdaļas
- vistas filejas (1kg)
- sarkanā, dzeltenā un zaļā paprika
- 2 čili pipari
- 500g tomātu
- sīpols
- 4 ēdamkarotes eļļas
- sāls, Kajēnas pipari
- tējkarotes maltas paprikas
- 150g rīsu
- 500ml vistas buljons
- 100g zaļo olīvu
Pagatvošana
Vistas fileju un papriku sagriež gabalos. Sasmalcina čili piparu. Tomātu applaucē, novelk tam miziņu un sagriež gabaliņos. Nomizo sīpolu un sagriez kubiciņos. Pannā uzkarsē eļļu. Vistas filejas gabalus apkaisa ar Kajēnas pipariem, pieber sāli un uz pannas apcep. Katlā ielej buljonu un uz lēnas uguns vāra rīsus, pēc 10 minūtēm rīsos iejauc vistas fileju, papriku, tomātus, sīpolu, maltu papriku un uz mazas uguns sautē 20 minūtes. Pievieno rīsies olīvas, sāli, Kajēnas piparus.