manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izdomāju, kā pareizi kopt vijolītes, lai tās ziedētu...
Omīte atklāja savu noslēpumu, kā uztaisīt marinētus gurķus...
Iepriekš es jutos kā pelēkā pele. Aizgāju pie...
Atklāj iemeslu, kāpēc 82 gadus vecais leģendārais aktieris...
Ko nepieciešams darīt sievietēm pēc 50 gadu vecuma,...
Izrādās līdz šim es nepareizi mazgāju spilvenus. Kā...
Visus šos gadus es putraimus uzglabāju nepareizi. Omīte...
Kā sievietei pēc 50 ģērbties pavasarī, lai izskatītos...
Man ir pāri 40, bet tikai tagad uzzināju,...
Manai mīļākajai jakai spalīsa rāvējslēdzējs. Kā to vienkārši...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Bavāriešu gurķi. Super kraukšķīgi!

Tradicionāla gurķu bavāriešu gaumē recepte. Tie sanāk super stingri, kraukšķīgi un tajā pašā laikā ļoti maigi un pikanti!

Sastāvdaļas (litra burkai):

  • gurķi,
  • dilles,
  • sīpols – neliela izmēra galviņa,
  • puse burkāna (vidēja izmēra),
  • ķiploks – 2 zobiņi,
  • cukurs – 2 tējkarotes,
  • sāls – viena tējkarote,
  • etiķis 9% – 45 ml.

Gatavošana:

  1. Gurķi kārtīgi jānomazgā un jāiemērc uz 5 stundām.
  2. Litra burkas sterilizēt un vākus novārīt.
  3. Burkāns nomazgāt, notīrīt un sagriezt ripiņās. Salikt burkas dibenā.
  4. Ķiplokus notīrīt un sadalīt daiviņās. Salikt pa burkām.
  5. Dilles sadalīt pa zariņiem un ielikt katrā burkā vienu zariņu.
  6. Sīpolus notīrīt, sagriezt ripiņās un salikt pa burkām.
  7. Pēc nomērcēšanas gurķiem nogriezt galiņus un salikt pa burkām.
  8. Pēc tam burkās iebērt sāli, cukuru un saliet etiķi.
  9. Pēc tam apliet ar aukstu vārītu ūdeni.
  10. Burciņas ar gurķiem nepieciešams nosterilizēt. Priekš tam kastrolī ieklāt salveti vai speciālu palīgierīci sterilizēšanai, ievietot burkas un pārlikt ar vākiem.
  11. Piepildīt katlu ar ūdeni līdz burku „pleciņiem”. Uzlikt katlu uz uguns, uzkarsēt ūdeni līdz burbulim. No uzvārīšanās brīža sterilizēt litra burkas ne ilgāk kā trīs minūtes.
  12. Pēc tam burkas ar gurķiem aizvākot, ietīt līdz pilnīgai atdzišanai un aiznest uz pastāvīgās glabāšanās vietu.

Labu apetīti!

Bavāriešu gurķi. Super kraukšķīgi! was last modified: jūlijs 25th, 2018 by Oga
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Gobzems beidzot pilnīgi atklāti izteicies par to, vai viņš tiešām ir gejs (+VIDEO)
Nākamais raksts
Edijs Pipars piepilda maza zēna sapni par jūru

Citi lasīja

“Irina” – ļoti maigi salāti

24/01/2018

Kartupeļu rozītes

11/11/2017

Dzīvais ievārījums no ērkšķogām, ko nevajag vārīt

14/06/2018

Ātrs un garšīgs ķiršu pīrāgs

06/05/2017

Gardums 15 minūšu laikā. Neticams ēdiens, kura...

09/09/2018

Vienreizēja mīkla pannā ceptiem pīrādziņiem vai belašiem

07/06/2019

Mājās gatavotas tortiljas

29/04/2019

UZMANĪBU! Ja vārot zupu parādās daudz putu…...

16/02/2018

Ātrās biezpiena pīnes bez rauga

15/12/2018

Kāpostu lapas panējumā: garšīga uzkoda 15 minūtēs!

02/10/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • NODERĪGI: Dārzi Latvijā, kas piedāvā pašiem lasīt zemenes!

  • 6 labākie dabīgie mēslojumi tomātiem – nožēlosiet, ja nepamēģināsiet!

  • Kāpēc ir nepieciešams kaltēt jasmīnu ziedus

Jaunākais

  • Izdomāju, kā pareizi kopt vijolītes, lai tās ziedētu ilgi un kupli. Draudzenes prasa izskaidrot

  • Omīte atklāja savu noslēpumu, kā uztaisīt marinētus gurķus ziemai ar citronu. Mans vīrs ir starā

  • Iepriekš es jutos kā pelēkā pele. Aizgāju pie stilista un draugi mani neatpazina (Foto)

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top