manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru

Autors: Oga 20/01/2019

Ar šo sacepumu jūs ātri un viegli pabarosiet visu ģimeni. Tas var būt kā piedeva kādam gaļas ēdienam vai arī kā patstāvīga maltīte.

Lai pagatavotu četras porcijas sacepuma, būs nepieciešamas sekojošas sastāvdaļas:

  • Seši vidēja lieluma kartupeļi
  • Divas olas
  • Divas daiviņas ķiploka
  • 3 – 4 ēdamkarotes majonēzes
  • 100 grami siera
  • 1 ēdamkarote žāvētu diļļu (vai jebkuri citi zaļumi, kas jums garšo)
  • Sāls, pipari – pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Visas sastāvdaļas jāņem “pēc sajūtām”, un, protams, ka stingru proporciju šeit būt nevar. Viss ir atkarīgs no jūsu ģimenes gaumes un cilvēku skaita.
  • Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  • Ķiploku vai nu sarīvē, vai saspiež ķiploku spiedē.
  • Pusi siera pievieno olai un kaltētajām dillēm. Ar šo maisījumu vēlāk apsmērēs sacepumu, lai veidotos apetīti rosinoša garoziņa.
  • Otru olu un atlikušo sieru samaisa ar ķiploku un majonēzi. Tā ir sagatave sacepumam.
  • To visu sagatavo pirms kartupeļu rīvēšanas, jo ar tiem ir jārīkojas ātri, lai kartupeļi nesāktu melnēt.
  • Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves un pievieno sacepuma sagatavei no olas un majonēzes. Pieliek sāli un piparus.
  • Cepšanas formā (26 cm) liek kartupeļu masu.
  • Pa virsu lej olu – diļļu – siera masu.
  • Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm.
  • Garoziņai jābūt zeltainai.
  • Sacepumu var dažādot, pievienojot malto gaļu un sēnes. Tomēr visiecienītākais ir tieši šis – visvienkāršākais variants.

LAI LABI GARŠO!

Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru was last modified: 20 janvāris, 2019 by Oga
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
“Svētku diena” Kiviča versijā. Viņa muzikālais veikums licis pasmieties Stendzeniekam (+VIDEO)
Nākamais raksts
Pēc pusgadu ilgas pazušanas Vācijā atradies 26 gadus vecais Vladislavs

Citi lasīja

Pildītas plānās pankūka

19/10/2017

Bigošs jeb sautēti kāposti poļu gaumē. Svarīgas...

05/05/2019

Ziemassvētku kēkss – radīs īstu svētku noskaņu!

17/12/2017

Braunijs ar biezpienu un ķiršiem

14/11/2017

Klasiskās un neatkārtojamās beļģu vafeles

24/11/2017

Kartupeļi grieķu gaumē: tik garšīgi, ka nav...

04/05/2019

Mazkaloriju biezpiena kūka ar ogām

08/05/2017

Mājās gatavotas tortiljas

29/04/2019

Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!

02/10/2018

Tests – gruzīns mācīja kā pareizi marinēt...

25/08/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Kā tagad izskatās un ar ko nodarbojas Kerija Otisa – filmas „Savvaļas orhideja” zvaigzne (Foto)

  • Jūras krastā Kurzemē atrasts pirms vairākām dienām noslīkušais zēns

  • UZMANIES: Brīdina par lētu dzīvokli Rīgā, kuru izīrē krāpnieki!

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top