Katru dienu ikviena mājsaimniece sev jautā – ko gan šodien gatavot pusdienās. Mēs tev palīdzēsim un pateiksim priekšā ļoti garšīgu šampinjonu receptīti.
Ja tev nepietiek laika ilgi stāvēt pie plīts, tad šī recepte būs domāta tev! Ātri, viegli, bet pats galvenais – ātri!
Mēs pavadām daudz laika, meklējot piemērotas receptes, taču diemžēl ne visiem ģimenes locekļiem garšo vienādi ēdieni. Šie šampinjoni gan garšos pilnīgi visiem! Redzēsiet!
Šodien es gribētu jums pastāstīt par saviem kulinārijas atklājumiem. Šī ir jauna recepte no ēdienu sadaļas ar sēnēm. Garšo pat tiem, kuriem sēnes nav īpaši iecienītas. Vēlos ar šo recepti padalīties ar visām saimniecītēm!
Tev vajadzēs:
- šampinjoni — 300 g;
- milti — 2 — 3 ēdamk.;
- maizes drupatas/rīvmaize— 3 ēdamk.;
- ķiploks — 2 daiviņas;
- sojas mērce — 1 ēdamk. (pēc vēlēšanās);
- sāls, pipari, garšvielas un taukvielas cepšanai.
Pagatavošana:
- Sēnes labāk izvēlēties videāj izmēra. Kārtīgi tās nomazgājiet un nosusiniet dvielītī.
- Sajaucam miltus, sojas mērci, ķiploku daiviņas un ūdeni, lai būtu vienādas konsistences maisījums. Tad visu kārtīgi pasāli un uzber piparus, garšvielas.
- Atstājam šo maisījumu uz 15-20 minūtēm.
- Uzkarsējam pannu ar lielu daudzumu taukvielām. Šampinjonus no sākuma izviļājam pagatavotajā maisījumā un tad rīvmaizē. Liekam uz pannas un cepam līdz brūnīgi zeltainai krāsai.
Gatavs! Labu apetīti!
Avots: revolucija.eu