manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Brīnišķīgās biezpiena maizītes ar skābo krējumu

Autors: Oga 18/02/2018

Šīs maizītes sanāk tik brīnumaini maigas un jūsu mājas piepildīsies ar tik brīnišķīgu aromātu, ka grēks šo recepti ir neizmēģināt.

Mīklai

  • 350g miltu;
  • 3g sausā rauga;
  • 100g piena;
  • 50g cukura
  • 50g margarīna ar augstu tauku saturu (vismaz 82%), bet var lietot arī sviestu vai augu eļļu;
  • 70g skābais krējums;
  • 3,5 g sāls.

Pildījumam

  • 500g biezpiena;
  • 1 ola;
  • 100g cukura.

Apliešanai

  • 200 g skābā krējuma;
  • 1 ēdamkarote cukura.

Pgatavošana

Siltā pienā ieber raugu, pievieno pustējkaroti cukura un 2-3 tējkarotes miltu. Visu samaisa un atstāj uz pusstundu. Pēc tam sijā miltus, pievieno cukuru un sāli un visu samaisa. Pievieno margarīnu, skābo krējumu un samaisa. Tad pievieno raugu un sajauc vidējas kosistences mīklu un atstāj uz 10 līdz 15 minūtēm atpūsties. Šajā laikā milti absorbē mitrumu, veidojas glutēns un mīklu būs vieglāk mīcīt. Pēc tam mīciet to līdz viendabīgai kosistencei. Tad ļauj mīklai uzbriest divtik lielākai.

Pildījumam biezpienu samaisa ar olu un cukuru. Pēc garšas var pievienot nedaudz miltus un rīvmaizi.

Mīklu izrullējiet 0,5 – 1 cm biezu un uzklājiet uz tās biezpiena pildījumu. Tad mīklu sarullējiet ruletē un sagrieziet. Uzlieciet uz pannas, lai tie nostāvas 40 minūtes un tikai tad lieciet cepeškrāsnī. Tad apziediet ar olu un lieciet cepeškrāsnī 180 – 200 grādos līdz maizītes paliek brūnas.

Tad gatavojiet uzlējumu – sajauciet skābo krējumu ar cukuru. Uzreiz pēc izcepšanās aplejiet tās ar skābo krējumu un ļaujiet atdzist!

Labu apetīti!

 

 

 

 

 

Brīnišķīgās biezpiena maizītes ar skābo krējumu was last modified: 18 februāris, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
10 minūšu picas mīkla kā tikko no picērijas
Nākamais raksts
“Mammīt, vai tu ar mani pagulēsi?” – par to, kas patiesībā ir vissvarīgākais

Citi lasīja

Gardo makarūnu recepte

03/11/2018

Zemeņu ievārījums kā marmelāde: 5 neparastas, bet...

09/05/2019

Baltais karstvīns! Lielisks karstvīns, kas pagatavots no...

03/01/2018

Ēģiptes torte: šo recepti gribēs uzzināt visi...

21/09/2018

Braunijs ar biezpienu un ķiršiem

14/11/2017

Ātrs un garšīgs ķiršu pīrāgs

16/07/2017

Deserts – vitamīnu bumba! 0% cukura, 100%...

12/12/2018

Kā pagatavot prosas biezputru

04/03/2018

Gatavosim “Tomātu kobru”: asdoņdesmito gadu mājsaimnieču populārākā...

24/08/2018

Krēms “Slapjais bezē”

17/12/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Kā cīnīties pret laputīm, lai nekaitētu puķēm: pieredzējušu dārzkopju padomi

  • Kā izvārīt zemeņu ievārījumu ar veselām ogām. Visi man prasa šo recepti (Foto)

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top