manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā...
Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu,...
Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas...
Māte brauca mašīnā ar dēlu. Sekundi vēlāk mātei...
Kāpēc gudras saimnieces met sērkociņus ūdenī, kurā vārās...
Man jau pāri 50, bet tikai nesen sapratu,...
Kas liek sievietei justies kā vecenītei jau 45...
Atklāju, kāpēc veļas mašīnā jāliek plastmasas maisiņš
Uztaisīju plānās pankūkas ar vārošu ūdeni dažās minūtes....
Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Izcep zivi pareizi! Lūk, kas jādara lai parastu zivi pārvērstu īstā delikatesē!

Šodien nav jābūt veiksmīgam zvejniekam, lai mājās pārnestu kilogramiem zivju. Un atklāsim, ka gardas zivs pagatavošanai nav vajadzīgi ekskluzīvi gatavošanas kursi. Divas maģiskās sastāvdaļas šai receptei, kas zivi padarīs ekskluzīvu ir lavašs un sviests. Šī recepte patiks pat tiem, kuri ir iecienījuši izsmalcinātus restorāna ēdienus. Un viss tikai tādēļ, ka šeit nebūs nekā lieka. Nopērciet kvalitatīvu sviestu un plānu lavašu.

Sastāvdaļas

  • 1 zivs;
  • 2 – 3 lavaši;
  • 100 g sviesta;
  • 1 tomāts;
  • Dilles;
  • Sāls;
  • Melnie pipari;
  • Piedeva zivīm.

Pagatvošana

1. Zivi nomazgājiet, nogrieziet galvu un iztīriet iekšas.

2. Sagrieziet tomātus šķēlēs.

3. Lieciet lavašus uz tīras virsmas un viscaur ieziediet ar sviestu.

рыба в лаваше

4. Uzlieciet uz viena no lavašiem zivi un pievienojiet garšvielas.

рыба в лаваше

5. Sagrieziet sviestu kubiņos un piepildiet zivi ar dillēm, sviestu un tomātiem.

рыба в лаваше

рыба в лаваше

6. Tad satiniet zivi lavašā kā tīstoklī. Galvenais, lai zivs būtu aptverta no visām pusēm. Pēc tam zivi ietiniet follijā.

рыба в лаваше

7. Lieciet cepeškrāsnī uz 180 grādiem un cepiet aptuveni stundu.

рыба в лаваше

 

Izcep zivi pareizi! Lūk, kas jādara lai parastu zivi pārvērstu īstā delikatesē! was last modified: septembris 5th, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
SOS!!! Palīdzi atrast vājprātīgā stāvoklī novesta suņa “saimnieku”! (+VIDEO)
Nākamais raksts
Jaunas ziņas par gāzes sprādzienā smagi cietušā U-18 izlases basketbolista Vīksnes stāvokli (+FOTO)

Citi lasīja

Griķu, banānu un šokolādes maize

12/04/2018

Vienkārša recepte ideālas Napoleona kūkas pagatavošanai

30/04/2017

Uzbeku tantiņas noslēpumi: Kā pagatavot ideālu plovu!

22/08/2018

Gaisīgi debišķīgā kūka “Pavlova” ar kivi un...

14/10/2017

Brīnumgards sezonas ēdiens – kabaču pankūkas! Neprātīgi...

18/07/2018

Gardais banānu – jogurta kēkss ar valriekstiem

15/03/2019

Ļoti kraukšķīga torte bez cepšanās 2 minūtēs!

25/09/2018

Kā mājas apstākļos pagatavot žāvētus ķiršus bez...

02/07/2018

Kā pagatavot prosas biezputru

04/03/2018

Bigošs jeb sautēti kāposti poļu gaumē. Svarīgas...

05/05/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Omīte atklāj, kā nomazgāt logus minūtes laikā, lai nepaliek neviens pleķis

Jaunākais

  • Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

  • Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra vajadzīga, mazgājot veļu

  • Vai atceries galveno aktieri no Harija Potera filmas un viņa likteni? Manas acis palika miklas

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top