manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izdomāju, kā pareizi kopt vijolītes, lai tās ziedētu...
Omīte atklāja savu noslēpumu, kā uztaisīt marinētus gurķus...
Iepriekš es jutos kā pelēkā pele. Aizgāju pie...
Atklāj iemeslu, kāpēc 82 gadus vecais leģendārais aktieris...
Ko nepieciešams darīt sievietēm pēc 50 gadu vecuma,...
Izrādās līdz šim es nepareizi mazgāju spilvenus. Kā...
Visus šos gadus es putraimus uzglabāju nepareizi. Omīte...
Kā sievietei pēc 50 ģērbties pavasarī, lai izskatītos...
Man ir pāri 40, bet tikai tagad uzzināju,...
Manai mīļākajai jakai spalīsa rāvējslēdzējs. Kā to vienkārši...

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Izcep zivi pareizi! Lūk, kas jādara lai parastu zivi pārvērstu īstā delikatesē!

Šodien nav jābūt veiksmīgam zvejniekam, lai mājās pārnestu kilogramiem zivju. Un atklāsim, ka gardas zivs pagatavošanai nav vajadzīgi ekskluzīvi gatavošanas kursi. Divas maģiskās sastāvdaļas šai receptei, kas zivi padarīs ekskluzīvu ir lavašs un sviests. Šī recepte patiks pat tiem, kuri ir iecienījuši izsmalcinātus restorāna ēdienus. Un viss tikai tādēļ, ka šeit nebūs nekā lieka. Nopērciet kvalitatīvu sviestu un plānu lavašu.

Sastāvdaļas

  • 1 zivs;
  • 2 – 3 lavaši;
  • 100 g sviesta;
  • 1 tomāts;
  • Dilles;
  • Sāls;
  • Melnie pipari;
  • Piedeva zivīm.

Pagatvošana

1. Zivi nomazgājiet, nogrieziet galvu un iztīriet iekšas.

2. Sagrieziet tomātus šķēlēs.

3. Lieciet lavašus uz tīras virsmas un viscaur ieziediet ar sviestu.

рыба в лаваше

4. Uzlieciet uz viena no lavašiem zivi un pievienojiet garšvielas.

рыба в лаваше

5. Sagrieziet sviestu kubiņos un piepildiet zivi ar dillēm, sviestu un tomātiem.

рыба в лаваше

рыба в лаваше

6. Tad satiniet zivi lavašā kā tīstoklī. Galvenais, lai zivs būtu aptverta no visām pusēm. Pēc tam zivi ietiniet follijā.

рыба в лаваше

7. Lieciet cepeškrāsnī uz 180 grādiem un cepiet aptuveni stundu.

рыба в лаваше

 

Izcep zivi pareizi! Lūk, kas jādara lai parastu zivi pārvērstu īstā delikatesē! was last modified: septembris 5th, 2018 by Oga
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
SOS!!! Palīdzi atrast vājprātīgā stāvoklī novesta suņa “saimnieku”! (+VIDEO)
Nākamais raksts
Jaunas ziņas par gāzes sprādzienā smagi cietušā U-18 izlases basketbolista Vīksnes stāvokli (+FOTO)

Citi lasīja

Pildītas plānās pankūka

19/10/2017

Maigs ābolu pīrāgs, labāks un aromātiskāks par...

08/06/2019

Kad Tev ir tikai 15 minūtes līdz...

20/11/2017

Jogurta torte, kas nav jācep. Ciemiņi sajūsmā...

02/09/2018

Burkānu kūka

20/05/2019

10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un...

20/12/2018

20 garšīgi tautas medicīnas līdzekļi pret saaukstēšanos,...

29/11/2017

Franču salāti ar burkāniem un sieru –...

04/02/2018

“Selga” cepumu torte – viena no manām...

11/12/2017

Karameļu krēms – ideāls pildījums jebkurai tortei...

17/12/2018

Seko mums

Oga




Populārākais

  • NODERĪGI: Dārzi Latvijā, kas piedāvā pašiem lasīt zemenes!

  • 6 labākie dabīgie mēslojumi tomātiem – nožēlosiet, ja nepamēģināsiet!

  • 10 labākie pupiņu salāti: sātīgi, gardi un barojoši

Jaunākais

  • Izdomāju, kā pareizi kopt vijolītes, lai tās ziedētu ilgi un kupli. Draudzenes prasa izskaidrot

  • Omīte atklāja savu noslēpumu, kā uztaisīt marinētus gurķus ziemai ar citronu. Mans vīrs ir starā

  • Iepriekš es jutos kā pelēkā pele. Aizgāju pie stilista un draugi mani neatpazina (Foto)

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter

@2017 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top