Labākie sīpoli pasaulē!
SASTĀVDAĻAS:
- 4 – 5 sīpoli
- 2 – 3 ķiploka daiviņas
- 2 – 3 ēdamkarotes etiķa
- 5 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 – 3 tējkarotes cukura
- lauru lapa
- melnie pipari
- kaltētas dilles un pētersīļi
- sāls pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
- Sīpolus sagriežat gredzenos vai pusgredzenos. Pievienojat kaltētos zaļumus, lauru lapu, cukuru, piparus, sāli un etiķi.
- Visu rūpīgi samaisiet. Ķiploku apcepat eļļā līdz tas kļūst zeltīts. Sīpolus pārlejat ar ķiploku eļļu, tad izņemat ķiplokus un samaisiet.
- Liekat visu burkā un ieliekat ledusskapī. Sīpoli izdodas ļoti garšīgi. Tos var likt uz karbonādes, ēst kopā ar šašliku, pievienot salātiem, vai baudīt tāpat, ar svaigu rupjmaizes šķēli.
LAI LABI GARŠO!