manaOga.lv
  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Aktuāli
Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi...
Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem
Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?
Visu Laiku Populārākās Reklāmas
Veiciniet Savu Radošumu: Padomi Inovatīvu Ideju Rosināšanai
Populārākās e-sports spēles pasaulē
Populārākie Izklaides Veidi Mūsdienās
Kazino dīleru apslēptā valoda – dažādi signāli un...
Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros...
Citādāk vairs netaisu: kā vienkārši uztaisīt kārtaino mīklu....

manaOga.lv

  • Latvijā
  • Izklaide
  • Pasaulē
  • Padomi
  • Attiecības
  • Veselība
  • Ģimene
  • Receptes
  • Skaistums
Receptes

Vienreizēja mīkla pannā ceptiem pīrādziņiem vai belašiem

Autors: Edgars Bērziņš 07/06/2019

Manā ģimenē visiem garšo pannā cepti pīrādziņi. Tādiem šī mīkla ir vislabākā!

Ieraugam:

1 tējkarote cukura

50 ml silta ūdens

5 g = 1 tējkarote sausā rauga

Mīklai:

250 ml piens/ūdens/kefīrs

2 olu dzeltenumi

2 tējkarotes cukura

1 tējkarote sāls

500g miltu (iespējams, ka vajadzēs mazāk)

2 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana:

1. Krūzīte ieber sauso raugu, 1 tējkaroti cukura un pielej 50 ml ūdens, samaisa. Liek siltā vieta uzrūgt.

2. Ja raugs ir labs, pēc 15 minūtēm jābūt uzrūgušam, ja nav uzrūdzis, jāmaina raugs!

3. Bļodā lej siltu pienu (vai ūdeni vai kefīru). Pievieno cukuru, sāli, olu dzeltenumus, eļļu, uzrūgušo ieraugu un visu labi samaisām. Iesijā 2/3 miltu, un tad pakāpeniski sijā klāt atlikušos miltus, cik vajag, lai veidotos ļoti mīksta, vijīga mīkla.

4. Nepieberiet miltus par daudz, citādi pīrādziņi būs cieti. Labāk vēlāk, veidojot pīrāgus, miltus pievienot.

5. Mīciet mīklu minūtes 10-15 (tieši pēc tik ilga laika sāks darboties mīklas lipeklis) cītīgi, līdz tā vairs nelīp pie rokām.

6. Gatavo mīklu liek bļodā, kas ieziesta ar augu eļļu, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek siltā vietā, lai uzrūgst (es lieku bļodu ar mīklu uz nakti ledusskapī).

7. Aptuveni pēc 1,5 – 2 stundām veic pirmo mīklas pārmīcīšanu, tad atkal pārsedz un atstāj, lai „uzaug”. Pēc tam ar mīklu jau var sākt darboties.

Veiksmīgu cepšanu!

Vienreizēja mīkla pannā ceptiem pīrādziņiem vai belašiem was last modified: 7 jūnijs, 2019 by Edgars Bērziņš
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
Iepriekšējais raksts
Varat vairāk nepirkt avokado veikalā. Izcila metode, kā var izaudzēt savu avokado koku puķu podā
Nākamais raksts
Maigs ābolu pīrāgs, labāks un aromātiskāks par jebkuru šarloti

Citi lasīja

Izcep zivi pareizi! Lūk, kas jādara lai...

05/09/2018

Omletes mafini

22/08/2018

Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas...

18/03/2018

Profitroļi – ļoti vienkārši pagatavojami pīrādziņi

29/11/2018

Gatavosim “Tomātu kobru”: asdoņdesmito gadu mājsaimnieču populārākā...

24/08/2018

Dievīga cepumu kūka bez cepšanas! Vienmēr sanāk...

19/01/2018

Deserts – vitamīnu bumba! 0% cukura, 100%...

12/12/2018

Kā padarīt pankūciņas gaisīgas un pufīgas –...

06/11/2018

Divkrāsu biezpiena sacepums. Bezgala garšīgi un viegli...

09/02/2019

Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu

26/01/2019

Seko mums

Oga




Populārākais

  • Draudzene no Spānijas atklāj, kā pareizi taisīt čurros desertu. Vīrs pēc šī nēsā mani uz rokām

  • 45 brīnišķīgas ombrē idejas īsiem matu griezumiem

  • ŠOKĒJOŠI! Liepājas autobusa šoferis mazu meiteni izmetis nakts melnumā, atsakoties braukt līdz galapunktam

Jaunākais

  • Izklaide un Iespējas Online Kazino – Spēles, Bonusi un Vairāk

  • Kā Organizēt Privātas Sporta Likmju Spēles ar Draugiem

  • Kā Atpazīt Un Izvairīties No Viltus Ziņām?

Citāts

Citāts ir burtisks izraksts no kāda teksta vai precīzi atkārtoti kādas personas vārdi.

Follow Me

Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • Par mums un kontakti

@2023 - ManaOga.lv Informācijai ir izziņas raksturs, un tai nav juridiska spēka. ManaOga.lv neuzņemas atbildību par darbībām vai lēmumiem, kas balstīti uz saņemto informāciju. ManaOga.lv publicētās informācijas tālākizmantošanas gadījumos atsauce ar pilnu saiti ir obligāta.


Back To Top