Piedāvājam jums šo īpašo svētku salātu recepti, kas manas draudzenes mājās tiek celta galdā vecā gada vakarā. Taču domāju, ka ir vērts tos izmēģināt pagatavot arī tagad, kad pavasaris jau nāk pie mums lieliem soļiem. Salāti būs atsvaidzinoši un garšīgi, un piešķirs jūsu svētku galdam īpašu izsmalcinātību.
SASTĀVDAĻAS:
- vistas fileja – 250 g
- feta vai brinza – 100 g
- vārītas olas – 3 gab.
- paprika – 1 gab.
- vīnogas bez kauliņiem – 150 g
- majonēze – 2 – 3 ēdamkarotes
- sāls, pipari, svaigi pētersīļi – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
- Vistas fileju novārīt, pievienojot sāli un garšvielas. Sagriezt kubiņos.
- Ja vīnogas ir lielas, katru sagriezt četrās daļās.
- Sagriezt olas un papriku.
- Sieru sadrupināt.
- Visu sajaukt ar majonēzi un garšvielām.
- Pārbērt ar sakapātiem pētersīļiem.
LAI LABI GARŠO!