Tumšajos rudens un ziemas vakaros gribas kaut ko garšīgu, saldu un vitamīniem bagātu. Šis deserts būs ideāls! Dabīgi produkti, medus parastā cukura vietā – jūs šo ēdienu varēsiet ne tikai baudīt, bet arī iegūt tik svarīgo vitamīnu devu. Un vēl šis deserts ideāli iederēsies uz Jaunā gada galda.
Sastāvdaļas
- Ķirbis 300g;
- 1 ābols;
- 1 apelsīns;
- 1 citrons;
- 10 g želatīna;
- 5 ēdamkarotes medus.
Pagatavošana
Izšķīdiniet želatīnu tā kā norādīts uz paciņas. Sagrieziet kubikos ķirbi un ābolu un lieciet katliņā. Pievienojiet medu, apelsīnu un citronu sulu. Nedaudz aplejiet ar ūdeni un vāriet tikmēr, kamēr ķirbis ir mīksts. Tad visu sablenderējiet, pievienojiet želatīnu un ielejiet deserta trauciņos. Tad liek ledusskapī līdz deserts ir pilnībā sastindzis.