Brīvdienu garša.
Sastāvdaļas
Olas – 2 gab.
Piens – 500 ml
Cukurs – 1 ēdamk.
Kviešu milti – 500 g
Sāls
Eļļa cepšanai – 40 ml
Pildījumam:
Biezpiena sieriņš – 4 gab.
Bio organic Rūdolfs ķirbju un cidoniju ievārījums
Bio organic Rūdolfs melleņu ievārījums
Pagatavošana
Olas sajauc ar ūdeni, sāli un cukuru. Pievieno miltus un samaisa. Veidosies bieza, lipīga mīkla.
Biezajai mīklai lēnām pievieno pienu, līdz tiek iegūta plāno pankūku mīkla.
Uz sakarsētas pannas lej pilīti eļļas, kausiņu mīklas, izlīdzina un cep 1 – 2 min no katras puses.
Pankūkas pasniedz pildītas ar ievārījumu, biezpiena sieriņiem pēc katra gaumes.
Avots: gardezi.lv