Sastāvdaļas:
0,5 kg vistas filejas (sagriezta kubiņos);
Sāls, pipari pēc garšas;
0,5 kg brokoļu;
250 g sēņu (sagrieztas);
3 ēdamkarotes eļļas cepšanai.
Mērcei:
3 daiviņas ķiploka;
1 ēdamkarote sasmalcināta ingvera;
2 tējkarotes sezama eļļas;
½ tasīte sojas mērces;
1 ,ēdamkarote brūnā cukura;
1 tase vistas buljona;
¼ tasīte miltu.
Pagatavošana:
1. Lielu pannu liekam uz vidējas uguns, lejam tajā 1 ēdamkaroti eļļas. Tad liekam vistas filejas kubiciņus, sāli, piparus. Cepiet līdz gatavībai un zeltainai krasai.
2. Noņemt vistu no pannas un nolikt mala.
3. Tajā pašā pannā lej atkal 1 ēdamkaroti eļļas un liekam tajā sēnes. Kad sēnes kļūs mīkstas, pievieno brokoļus un cep līdz gatavībai. No pannas izņem sēnes ar brokoļiem un noliek malā.
4. Uz pannas uzlej 1 ēdamkaroti eļļas un cep tajā ķiplokus un ingveru, līdz rodas smarža. Pievienojiet visas pārejās mērces sastāvdaļas un samaisiet visu līdz viendabīgai masai.
5. Lieciet pannā vistu, un dārzeņus, samaisiet, lai izsildās.
6. Pasniedz ar karstiem rīsiem vai makaroniem.
Lai labi garšo!
Video ar pagatavošanas pamācību: